Floyd Mayweather jr și Kim Kardashian, dați în judecată! Totul din cauza unor criptomonede

1 săptămână in urmă 14

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Se pare că cele două staruri au fost date în judecată ca urmare a faptului că ar fi păcălit mai multe persoane să investească într-o criptomonedă numită EthereumMax. 

Galerie Foto

Floyd Mayweather jr și Kim Kardashian, dați în judecată! Totul din cauza unor criptomonede

De unde a plecat totul? Mayweather și Kardashian, două persoane cu foarte mulți urmăritori pe social media, au fost contactați și mai apoi plătiți pentru a face reclamă acestei criptomonede pentru ca oamenii să investească masiv. Numai că, cei doi s-au trezit pe cap cu mai multe acuzații depuse la Tribunalul Federal din Los Angeles, susțin cei de la bloomberg.com.

Sportivul nu se află la prima acuzație de acest gen. În 2018, el era amendat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA pentru că luase parte la mai multe campanii legate de promovarea criptomonedelor, fără a fi indicat și cuvântul ”publicitate”.

Un organism de reglementare financiară din Marea Britanie o acuză concret pe Kardashian că le-a vorbit urmăritorilor ei de pe Instagram despre ”criptobule cu iluzii de îmbogățire rapidă”.

Floyd Mayweather și-a făcut cadou de Crăciun un ceas de 18 milioane de dolari

Galerie Foto

Altfel, Mayweather jr nu s-a sfiit niciodată să își arate bogăția, lucru ce i-a câștigat supranumele de ”Money”.

Cu ocazia Crăciunului, legendarul boxer și-a făcut un cadou extravagant, un ceas ce valoarează 18 milioane de dolari.

Fostul mare pugilist s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noua sa achiziție și le-a transmis un mesaj lipsit de modestie urmăritorilor săi: ”Am ajuns în top fără să îmi pese de nimeni, așa că de ce ar trebui să îmi pese acum. Am dat 18 milioane de dolari pe ceasul acesta!”

Ceasul pe care Floyd Mayweather și l-a făcut cadou de Crăciun face parte din colecția ”Billionaire” a celor de la Jacob&Co. Piesa este încrustată cu diamante de 260 de carate.

Floyd ”Money” Mayweather este un avid colecționar de ceasuri scumpe.

"Dacă plec în vacanță 30 de zile, îmi iau 30 de ceasuri", spunea Mayweather în legătură cu celebra sa colecție de ceasuri în urmă cu câțiva ani.

Ceasurile nu sunt singura pasiune a lui Floyd Mayweather. Fostul mare pugilist colecționează și mașini de lux.

În total, Floyd are 7 Rolls-Royce-uri negre, pe care a ținut să le prezinte publicului, în timp ce purta la gât niște lanțuri groase din aur și o mulțime de brățări la mâini. Alături de ele erau alte două supermașini: un Ferrari 488 și un Maybach, ambele negre.

Ultimele două valorează împreună peste 1,75 de milioane de euro, fiind făcute pe comandă specială, în timp ce cele 7 Rolls Royce-uri costă în total aproape 2.1 milioane de euro (aproximativ 300.000 de euro bucata).

Mayweather are o avere estimată la aproximativ 450 de milioane de dolari, iar, în total, ”Money” a câștigat peste un miliard de dolari.

Etichete: floyd mayweather jr , kim kardashian

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă