Florinel Coman, surprins într-o ipostază inedită alături de iubită! Ce face „perla” lui Gigi Becali, după accidentarea suferită la națională | VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 4

Florinel Coman (22 de ani), jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali speră să obțină milioane de euro, a fost surprins într-o ipostază inedită la un supermarket din Capitală.

Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro. De-alungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Luceafărul Brăila.

În prezent, tânărul fotbalist nu este apt de joc, după o accidentare gravă suferită la echipa națională.

Florinel Coman, surprins într-o ipostază inedită alături de iubită

Deși este accidentat, acest lucru nu l-a împiedicat pe Florinel Coman să-și ajute iubita la cumpărături. ProSport l-a surprins pe jucătorul FCSB-ului, la un supermaket din Capitală, alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, în timp ce căra o sacoșă plină cu cumpărături. După ce și-au făcut aprovizionarea, cei doi s-au urcat în mașina personală, pe scaunul șoferului așezându-se partenera fotbalistului de la FCSB.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc dețin un brand de haine, intitulat „Trill”.

Gama feminină este promovată, în mediul online, de Ioana, în timp ce gama masculină îl are ca model pe Florinel Coman.

Toni Petrea confirmă situația gravă în care se află Florinel Coman, după accidentarea de la națională

Florinel Coman s-a accidentat în startul meciului cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial, câștigat de România cu 3-2.

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a confirmat faptul că accidentarea suferită de Florinel Coman, la echipa națională, este una gravă și va lipsi de pe teren până la finalul sezonului.

„A suferit o accidentare destul de gravă și acest sezon e compromis pentru el, din păcate. E un jucător care ne ajuta și ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să căutăm soluții și să suplinim absența lui cumva”, a declarat Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

The post Florinel Coman, surprins într-o ipostază inedită alături de iubită! Ce face „perla” lui Gigi Becali, după accidentarea suferită la națională | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă