Florinel Coman si Dennis Man au arătat cu Backa Topola de ce vrea Gigi Becali zeci de milioane de euro pe ei

2 months ago 4

Florinel Coman (22 de ani) și Dennis Man (22 de ani) au fost cei mai buni jucători de pe teren în meciul dintre FCSB și Backa Topola din turul II preliminar al Europa League.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Backa Topola – FCSB 3-3!

Florinel Coman, căpitan și accidentare groaznică

Florinel Coman a fost în premieră căpitan la FCSB și a readus echipa în joc în minutul 25, când a marcat pentru scorul de 1-2.

Din minutul 44, FCSB a jucat cu un om în plus pe teren. Ponjevic a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În minutul 72 al partidei însă, Florinel Coman a suferit o accidentare groaznică. Un apărător al celor de la Backa Topola a intrat dur asupra fotbalistului de la FCSB, care a început să plângă pe teren de durere.

Florinel Coman a primit îngrijiri medicale din partea staff-ului FCSB-ului în afara suprafeței de joc, dar medicul i-a transmis lui Mihai Pintilii că fotbalistul nu mai poate continua și trebuie să efectueze încă o schimbare. În locul său a intrat Ovidiu Horșia.

5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Dennia Man, „dublă” salvatoare pentru FCSB

Dennis Man a furat prim-planul și a reușit „dubla” în minutele 50, respectiv 63. A înscris pentru 2-2, gazdele au preluat din nou conducerea în minutul 51 prin Lukic, dar ulterior Dennis Man a egalat din penalty, după ce antrenorul de la acest meci, Mihai Pintilii, i-a transmis să bată puternic.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit sursei citate.

Gigi Becali cere milioane de euro pe Man și Coman

„Dacă vă arăt oferta făcută de Norwich pentru Man, sunt niște clauze prin care ajung la 24 de milioane de euro! Acum, ei plătesc opt milioane de lire, pe durata a doi ani. 4 milioane acum, 2 milioane dacă promovează, 2 milioane dacă rămân în divizie. După mai sunt încă 2 dacă câștigă Cupa Angliei, pe care nu o câștigă niciodată. La 10 milioane ajung cu ochii închiși”, spunea Gigi Becali, în urmă cu două luni, în legătură cu posibilul transfer al lui Dennis Man, la Norwich.

„Eu nu am vorbit cu el (n.r. cu Giovanni Becali), eu de la voi am auzit. Dacă era, vă spuneam. E vorba despre 12 milioane de lire, care înseamnă mai mult decât 12 milioane de euro. Eu am zis că nu îl dau sub 15 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc ceva ce nu știu, nu am vorbit cu Giovanni. Ultima dată, mi-a spus că nu îmi mai spune toate informațiile, îmi spune când e făcută. I-am dat împuternicire și pentru alți jucători. Și a spus că de ce să-mi mai spună din prima, că eu mă razgandesc mereu

Eu cred că specialiștii dacă văd un jucător își dau seama de el. Eu cred că ei mizează și pe calitățile lui Florinel, cu pregătire de Premier League, să îl ia să îl vândă cu 200 de milioane. Pot să facă asta, are 22 de ani, el nu are încă minte bărbătească, el nu are vechime încă în fotbal, are mintea lui copilărească”, spunea Gigi Becali, în urmă cu mai bine de o lună, când se punea problema transferului lui Florinel Coman la Crystal Palace.

The post Florinel Coman si Dennis Man au arătat cu Backa Topola de ce vrea Gigi Becali zeci de milioane de euro pe ei appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools