Florinel Coman se pregătește intens să revină pe teren! Imagini din sala de forță: Cum s-a antrenat cu Ovidiu Kurti | VIDEO

4 zile in urmă 15

Florinel Coman (23 de ani) se pregătește intens să revină pe teren alături de colegii săi de la FCSB, după ce s-a accindetat în urmă cu două luni.

Vedeta de la FCSB a postat recent pe Instagram un clip video din sala de forță unde se pregătea alături de kinetoterapeutul echipei roș-albastre, Ovidiu Kurti.

„Mbappe” Coman a început să exerseze lovirea balonului cu piciorul drept și a arătat că se menține într-o formă bună.

Florinel Coman se pregătește intens să revină pe teren! Imagini din sala de forță: Cum s-a antrenat cu Ovidiu Kurti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florinel Coman (@7coman_)

Cu toate astea, antrenorul lui FCSB, Edi Iordănescu a spus că sunt șanse mici ca fotbalistul să revină pe gazon până la iarnă.

„Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor.

Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui”, a spus recent Edi Iordănescu.

Florinel Coman s-a accidentat în meciul FCSB – Sepsi, din etapa a șasea a Ligii 1. Șeptarul formației roș albastre a fost victima unei intrări dure a lui Marius Ștefănescu.

După accidentare, Florinel Coman s-a operat la Londra, ia acum se află în proces de recuperare.

 

The post Florinel Coman se pregătește intens să revină pe teren! Imagini din sala de forță: Cum s-a antrenat cu Ovidiu Kurti | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă