Florinel Coman, relaxat după ce s-a prezentat la audieri. Postarea fotbalistului de la FCSB

1 lună in urmă 1

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Vedeta FCSB-ului a postat, joi, o poză pe contul său de Instagram în care se poate observa cum se juca pe consolă. Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta pe Autostrada Soarelui pentru că a atins viteza de 165 km/h. Polițiștii au constat atunci că Florinel Coman are un permis emis în Ucraina, iar documentul a fost confiscat.

Ce le-a răspuns Florinel Coman anchetatorilor

Anchetatorii vor să afle cum a ajuns Coman în posesia unui astfel de permis, mai ales că se pare că este vorba despre o adevărată rețea infracțională care ar fi distribuit carnete de conducere false atât în România, cât și în Moldova.

Coman ar fi fost întrebat și dacă Gigi Becali are vreo implicare în acest caz și dacă știa că fotbalistul său conduce fără un permis legal. Fotbalistul a negat și a precizat că milionarul din Pipera nu are niciun fel de legătură cu acest caz.

Mai mult, se pare că Florinel Coman nu le-a putut oferi informaţii prea multe anchetatorilor. A spus că a fost contactat pe Internet pentru a primi actele false. În plus, Coman ar fi precizat că nu-i cunoaşte pe cei care i-au dat respectivele documente, susține Fanatik.

Cum arată examenul auto în Ucraina, unde pretinde Florinel Coman că a luat permisul

Ca să fi obținut permisul de conducere în Ucraina, ”Mbappe” ar fi trebuit să aibă, în primul rând, permis de ședere, care se primește numai dacă cetățenii străini desfășoară activități profesionale sau studiază în țara vecină.

Potrivit legilor în vigoare ale autorităților de la Kiev, examenul de permis auto are două părți: una teoretică și una practică. Cea teoretică durează 20 de minute, se dă pe computer și conține 20 de întrebări. 

De asemenea, există și o probă de abilități la volan, care se poate da numai de trei ori. Astfel, în caz că cel care vrea permisul pică de trei ori proba practică, nu mai are dreptul s-o repete.

În ceea ce privește testul teoretic, acesta se poate da în număr nelimitat. Studentul este declarat admis dacă răspunde corect la 18 dintre cele 20 de întrebări.

Etichete: instagram , florinel coman , florinel coman dosar penal , florinel coman permise false
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă