Florinel Coman, prima reacție după ce polițiștii i-au făcut dosar penal. Ce a spus fotbalistul FCSB despre permisul obținut în Ucraina

1 lună in urmă 1

Florinel Coman a rupt tăcerea după scandalul de luni când a fost surprins în trafic fără un permis de conducere valabil pentru România. Fotbalistul FCSB nu a fost foarte vorbăreț și nu a dat prea multe detalii, dar a recunoscut că are un permis pe care l-a obținut în Ucraina.

Florinel Coman are probleme foarte mari și s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat în trafic fără un permis de conducere valabil în România. Oamenii legii au oprit mașina pe care fotbalistul o conducea cu 165 de km/h.

Gigi Becali a sărit imediat să-l apere și a explicat că atacantul său are permis de conducere, doar că l-a obținut în Ucraina. Jucătorul a vorbit prima oară despre acest subiect și a dat de înțeles că lucrurile stau exact cum a spus patronul.

Reporter: Ce s-a întâmplat aseară?
Florinel Coman: Ce să se întâmple? Nimic. Nu pot să vorbesc, sunt la antrenament acum!

Reporter: Înţeleg că l-ai luat în Ucraina şi e totul în regulă cu permisul, nu?
Florinel Coman: Sunt la antrenament. Da, dar nu pot să vorbesc!”, a declarat Coman pentru as.ro

Gigi Becali însistă ca Florinel Coman să joace cu FC Botoșani

Patronul FCSB s-a pus în scut în fața jucătorului său și a spus că este gata să-l apere în instanță. Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman și i-a transmis că trebuie să-și vadă de fotbal. Omul de afaceri este convins că „Mbappe” va juca în partida cu FC Botoșani, programată pe 28 februarie.

„L-am cautat pe Florinel să discut cu el și să îl mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

The post Florinel Coman, prima reacție după ce polițiștii i-au făcut dosar penal. Ce a spus fotbalistul FCSB despre permisul obținut în Ucraina appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă