Florinel Coman, mic copil pe lângă Dănuț Lupu: „Eu conduceam cu 250 km/h!”. Răspuns misterios la întrebarea „Aveai permis?”

1 lună in urmă 1

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Rapid și Dinamo, i-a luat apărarea lui Florinel Coman (22 de ani), atacantul de la FCSB prins la volan fără permis.

În cursul zilei de luni, Poliția Română a publicat un comunicat cu privire la Florinel Coman, căruia i-a fost făcut dosar penal pentru că a fost prins fără permis la volan și conducând cu o viteză de 165 km/h pe Autostrada Soarelui.

Florinel Coman ar fi prezentat Poliției un permis de conducere din altă țară, însă acesta nu a fost identificat în baza de date.

Dănuț Lupu, după ce Florinel Coman a fost prins fără permis la volan

Întrebat despre situația lui Florinel Coman, Dănuț Lupu a recunoscut că nici el nu era un șofer cuminte pe vremea când juca fotbal. Mai mult decât atât, acesta a oferit un răspuns misterios atunci când a fost întrebat, retoric, dacă avea permis în momentul în care se urca la volan.

Dănuț Lupu este optimist în ceea ce îl privește pe Florinel Coman și consideră că tânărul fotbalist nu ar trebui să fie atât de mediatizat în această perioadă.

„Eu conduceam cu 250 la oră! Aveam o pasiune pentru viteză. (n.r. Dar aveai permis?) Vrei să spun ceva, aveam și nu aveam, hai să nu dezgropăm morții! S-a întâmplat, e un copil. Și eu am făcut prostii când eram mic. Trebuie să așteptăm întâi ce i se va întâmpla. Amenda trebuie să o plătească, nu are ce să facă. Dacă e vinovat, legea își va face datoria. A greșit, să sperăm că nu o să mai repede și alții greșeala pe care a făcut-o el”, a spus Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Daniel Pancu îi ia apărarea lui Florinel Coman: „Și eu am condus fără permis, am băut la volan, eram teribilist!”. Cine e de vină în cazul jucătorului de la FCSB + Sfatul fostului fotbalist Patronul lui FCSB l-a sunat pe Florinel Coman: „Stați liniștiți că nu îl lasă Gigi Becali la greu!”. Ce spune despre viitorul fotbalistului | EXCLUSIV

The post Florinel Coman, mic copil pe lângă Dănuț Lupu: „Eu conduceam cu 250 km/h!”. Răspuns misterios la întrebarea „Aveai permis?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă