Florinel Coman, la turație maximă. Care e starea de sănătate a fotbalistului de la FCSB

2 săptămâni in urmă 24

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Fotbalistul pe care Gigi Becali speră să-l vândă cu o sumă mare de bani este unul dintre oamenii care s-au făcut remarcați la antrenamentele echipei, iar sezonul de toamnă se anunță unul promițător pentru atacant.

Florinel Coman nu mai are dureri și s-a refăcut după accidentare

Veștile bune continuă pentru formația lui Gigi Becali. După ce ultimele informații vorbesc despre faptul că Florin Tănase are șanse mari să continue în tricoul echipei, acum se pare că un alt om important este gata să ajute formația în lupta la titlu.

Florinel Coman este după ceva timp sănătos și nu mai are dureri, după ce în finalul anului precedent a evoluat în partida cu Rapid, însă a acuzat și atunci probleme medicale.

Atacantul de la FCSB pare în mare formă și asta o arată la antrenamente, anunță Fanatik, care spune că acesta este la capacitate maximă pentru prima dată după o perioadă lungă.

  • Florinel Coman a suferit trei accidentări majore în ultimul an și jumătate.

Ultima ofertă pentru Florinel Coman, refuzată de Gigi Becali

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Florinel Coman este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, care spunea, în 2019, că vrea să încaseze pe el 20 de milioane de euro. Între timp, atacantul s-a accidentat grav de câteva ori, însă chiar și așa, Becali a avut la un moment dat o ofertă de 8 milioane de euro în schimbul acestuia, dar a refuzat-o.

Stabilit peste Ocean după retragere, fostul mare internațional român Liță Dumitru l-a propus pe Florinel Coman unui impresar din Statele Unite ale Americii, care la rândul său l-a adus în vederile americanilor de la Orlando City, la acea vreme.

După mai multe negocieri, clubul la care a evoluat fostul „Balon de Aur” Kaka, a înaintat o ofertă de opt milioane de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer. Informația a fost confirmată și de Giovanni Becali.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, potrivit Transfermarkt.
  • 8 meciuri și 1 gol sunt cifrele lui Coman în acest sezon.
Etichete: accidentare , fcsb , florinel coman , stare de sanatate

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă