Florinel Coman a fost propus la Bayern Munchen. „A fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi”

2 months ago 4

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen de publicația Keisbote. Jurnaliștii de aici au căutat soluții pentru Hans Flick, un antrenor care va avea de gestionat o situație dificilă în contextul programului foarte încărcat. Atacantul formației FCSB se află într-o companie selectă. Callum Hudson-Odoi, Leon Bailey, Memphis Depay şi Marco Richer sunt „concurenții” lui.

Florinel Coman așteaptă de mult un transfer în străinătate. A ratat un contract pe bani mulți în Statele Unite ale Americii, dar asta nu înseamnă că a renunțat la gândul de a pleca din Liga 1. Atacantul FCSB a fost propus la Bayern Munchen.

Jurnaliștii de la Keisbote s-au gândit că ar fi o soluție pentru partea stângă a atacului echipei care a câștigat sezonul trecut tot ce se poate câștiga. Ziariștii s-au gândit că Hans Flick ar avea nevoie de încă o „extremă” în condițiile în care Kinglsey Coman, Serge Gnabry şi Leroy Sane vor fi foarte solicitați. „Antrenorul Hans-Dieter Flick trebuie să gestioneze bine stresul jucătorilor săi şi să le ofere pauze.”, a fost concluzia materialului.

Florinel Coman a fost analizat în cele mai mici amănunte

Callum Hudson-Odoi, Leon Bailey, Memphis Depay şi Marco Richer sunt celelate patru variante la care s-au gândit jurnaliștii germani. Atacantul FCSB a fost foarte bine analizat, iar ziariștii au găsit câteva argumente pentru care ar fi o soluție pentru Bayern Munchen

„O soluţie exotică pentru poziţia vacantă de «aripă» ar fi talentatul român Florinel Coman, de la FCSB. Tânărul de 22 de ani este considerat unul dintre cele mai mari talente din ţara sa şi a fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi.”, notează jurnaliştii germani.

I s-au găsit însă și câteva defecte atacantului pe care Gigi Becali speră să obțină 15 milioane de euro.

„Se ştie că-i place să fumeze. Nici măcar Hagi nu l-a putut convinge să renunţe la acest viciu. Dar, datorită lui Ribery, Bayern are experienţă cu un copil teribil pe aripă. Şi cine ar putea i-ar putea băga minţile în cap unui tânăr talentat dacă nu Hans Flick, Oliver Kahn şi Uli Hoeness?”, scriu jurnaliștii în finalul materialului.

The post Florinel Coman a fost propus la Bayern Munchen. „A fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools