Florina, o româncă de 19 ani, a dispărut de pe marginea șoselei unde își racola clienții, acum 11 zile, la Valencia

1 lună in urmă 1

Agenții din Grupul de Omucideri al Comandamentului Provincial Valencia al Gărzii Civile o caută în continuare pe Florina, o tânără româncă de 19 ani a cărei dispariție a fost semnalată acum 11 zile și a cărei urmă a fost pierdută în vecinătatea autostrăzii Silla, în municipiul Albal, la periferia Valenciei, scrie cotidianul spaniol El Mundo.

Anchetatorii cred că tânăra româncă practica prostituția într-o curbă de acces la această autostradă, lângă un drum rural, când a dispărut. Ultima informație despre ea este că a intrat într-o mașină mică, de culoare deschisă, în după-amiaza zilei de vineri, 8 ianuarie, potrivit unor surse din anchetă.

Colega de cameră a Florinei s-a dus la cazarma Gărzii Civile Alfafar pentru a raporta dispariția ei și a recunoscut că ambele practică prostituția în mod voluntar și fără constrângeri. De atunci, a au început căutările și a fost deschisă o anchetă care se află în mâinile Grupului de Omucideri al Gărzii Civile.

Agenții nu exclud nicio pistă în anchetele lor, de la o posibilă răpire sau infracțiune, la o dispariție voluntară a fetei, ajutată de cineva să scape dintr-o bandă care ar obliga-o să se prostitueze, potrivit acelorași surse.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă