Florin Zamfirescu, dezvăluiri neașteptate despre soția lui, după 10 ani de relație. Cu ce se ocupă Daciana Toma

2 luni in urmă 17


Florin Zamfirescu are 72 de ani și este unul dintre cei mai
iubiți actori de teatru și film. De ceva timp, acesta s-a retras la țară,
împreună cu soția lui, Daciana Toma, alături de care trăiește momente liniștite
de aproape 10 ani. Actorul a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre
cea de-a patra soție.


„În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănatos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile.


Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă.Nu îmi e frică de moarte! Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este...”, a declarat Florin Zamfirescu într-un interviu pentru revista „Taifasuri”, potrivit Click.


„A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final.


Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas... Dar nu numai asta, că doar nu e bucătăreasă.


Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar:


„Doamna Daciana e aici?” Şi el zice: „Nu, că nu am auzit-o râzând”. Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind. Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire.


E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele”, a mai adăugat actorul Florin Zamfirescu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă