Florin Tănase, spre arabi! Anunțul lui Victor Becali: „E urmărit! De ce să nu se ducă acolo?”. Salariul e uriaș

3 săptămâni in urmă 1

Florin Tănase poate pleca la finalul acestei ediții de campionat de la FCSB, iar destinația poate fi o echipă din zona arabă. Victor Becali, consultant al firmei de impresariere reprezentată de Dragoș Sîrbu, a anunțat că jucătorul formației finanțate de Gigi Becali poate da curs unei oferte avantajoasă financiar. Salariul său ar urma să fie de ordinul milioanelor de euro.

Fotbalistul de 27 de ani are contract până în 2023, Gigi Becali a dorit să-i prelungească înțelegerea, dar Florin Tănase a refuzat să semneze un nou acord cu FCSB.

Florin Tănase e cotat la trei milioane de euro, potrivit siteurilor de specialitate. Căpitanul FCSB e cel mai bun marcator al Ligii 1.

Florin Tănase, spre arabi! Anunțul lui Victor Becali: „E urmărit! De ce să nu se ducă acolo? În zona Golfului iei șase milioane de euro”

„E urmărit, dar acum nu e perioadă de transferuri. Vom vedea când se va deschide. Echipele medii spun: Poate prindem un loc de cupe europene, poate ne salvăm de la retrogradare. Putem discuta despre jucători când se termină campionatul.

Tănase face 27 de ani. Dacă are o ofertă bună din Arabia, dacă i-ar da un salariu de 1.5 milioane de euro pe an și ar cădea la un acord cu Becali, de ce să nu se ducă în zona arabă? La noi se vorbește de echipa națională și dacă mai ești convocat de acolo. Rădoi nu a jucat bine acolo și nu a fost convocat?

Te duci în altă parte și iei 400.000 de euro pe an? Iei 1.6 milioane în patru ani. În zona Golfului iei șase milioane! După ce se lasă, jucătorul nu trăiește din evoluții sau involuții în carieră. Acolo, dacă joci bine, poți ajunge la trei milioane de euro pe an. Jucătorii trebuie să trăiască și după fotbal”, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

De altfel, înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, 3-0, Iordănescu, tehnicianul echipei ardelene, a dat de înțeles că formația sa, CFR, ar dori să-l transfere pe Florin Tănase.

The post Florin Tănase, spre arabi! Anunțul lui Victor Becali: „E urmărit! De ce să nu se ducă acolo?”. Salariul e uriaș appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă