Florin Tănase, propus în campionatul Ungariei: "Și-ar permite fără probleme"

2 săptămâni in urmă 13

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Atacantul celor de la FCSB a declarat la finalul ultimului meci din 2021, cu Sepsi, că își dorește să plece de la echipă și că speră ca asta să se întâmple cât mai repede.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Florin Prunea îl propune pe Tănase în Ungaria

Tănase părea ca și transferat în Golf, însă ultimele zile au adus probleme în mutarea pe care o aștepta fotbalistul celor de la FCSB. Totuși, Florin Prunea e de părere că pentru Tănase nu ar fi rea nici o mutare în campioantul Ungariei, la una dintre cele două forțe, Ferencvaros sau Mol Vidi.

"Dacă aș fi la FCSB, i-aș da drumul. Dacă mâine cineva pune pe masă 3 milioane de euro, Tănase este plecat, la revedere. Va veni momentul în care va face pasul! Nu l-aș vedea însă în Golf, chiar dacă sunt bani, iar suma mare de transfer. Ferencvaros a jucat în grupele Champions League, în Europa League.

Ferencvaros îl poate plăti minim dublu. Și MOL Vidi plătește fără probleme 60.000 de euro (pe lună). Și-ar permite fără probleme. În Ungaria sunt salarii și de un milion de euro pe an", a spus Florin Prunea, la Prosport.

Cine îl poate înlocui pe Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a anunțat că nu vrea să facă transferuri în perioada de mercato din iarnă, astfel că înlocuitorul lui Florin Tănase, în cazul probabil în care jucătorul va pleca, va fi unul dintre fotbaliștii aflați deja în lot.

Cel mai probabil, Octavian Popescu va ocupa locul din teren al lui Florin Tănase, inter stânga, asta și pentru că Florinel Coman a revenit după accidentare și își va relua poziția din banda stângă a atacului în formula de start.

Etichete: transfer , ungaria , florin tanase

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă