Florin Tănase nu scapă de probleme! Soția sa, însărcinată, are COVID-19

1 săptămână in urmă 13

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Galerie Foto

Soția sa, Medeea Turcescu (25 de ani), a fost diagnosticată cu COVID-19. Vestea l-a pus pe gânduri pe Tănase, mai ales că Medeea este însărcinată. Din fericire, soția fotbalistului roș-albaștrilor se pare că se simte bine și nu prezinte simptome puternice, susține playsport.ro.

Tănase s-a îngrijorat mai ales că el nu este vaccinat, ca majoritatea colegilor săi de la club. De altfel, întreg lotul bucureștenilor a fost lovit din plin de acest virus extrem de periculos.

Florin Tănase și Medeea Turcescu s-au cununat civil în septembrie, cam în aceeași perioadă în care a făcut același pas și Simona Halep (30 de ani). Nunta și cununia religioasă dintre Florin și Medeea Tănase, dar și botezul vor avea loc la anul.

Focar de COVID-19 la FCSB. Cum a reacționat Gigi Becali, pus față în față cu explicațiile medicilor în cazul vaccinului

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Gigi Becali este de părere că jucătorii n-ar trebui obligați să se vaccineze și în ciuda situației dificile de la FCSB, omul de afaceri nu vrea să asculte sfaturile specialiștilor din domeniul sănătății. Gigi Becali spune că fotbaliștii de la FCSB i-au cerut sfatul cu privire la vaccinul împotriva COVID-19.

Moderatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, i-a prezentat lui Gigi Becali explicațiile medicilor în cazul vaccinului anti-COVID, respectiv modul în care boala îi afectează pe pacienții vaccinați, spre deosebire de cei nevaccinați. Gigi Becali nu a fost mișcat de aceste informații:

Gigi Becali: Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonț în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înțeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ți bagi o substanță în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împușcați-mă!  Cordea a venit pozitiv de la echipa națională. I-am făcut test PCR și a ieșit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testați și joacă, iar cineva se îmbolnăvește și moare, cine răspunde? Cei nevaccinați sunt testați!

Radu Naum: Specialiștii spun că cei vaccinați fac o singură boală, care este la nivelul superior al căilor respiratorii. Cei nevaccinați pot face trei boli, una este spre coagularea, care poate duce la infarct. Alta poate duce spre chestiuni destul de grave la nivelul plămânilor. Asta e tot, asta spun specialiștii.

Gigi Becali: Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu vă speriați! Mai ales Ilie Dumitrescu, care s-a vaccinat de trei ori. Fiecare cu specialiștii lui! Eu îi ascult pe alții.

Radu Naum: Cred că mai bine îi ascultăm pe cei recunoscuți la nivel mondial.

Radu Drăguț: Nu era mai ok ca jucătorii de la FCSB să ceară sfatul unui medic?

Gigi Becali: Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin. Și eu le-am spus ce le-am spus, nu vă mai zic vouă acum... Așa cum Ilie Dumitrescu ne ura nouă sănătate, așa vă urez și eu sănătate tuturor vaccinaților. Numai că peste doi ani o să vedem noi cine, cui o să mai ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinați, stau la trei metri de ei! O să vedem noi peste doi ani!

Etichete: florin tanase , focar covid-19 , medeea turcescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă