Florin Tănase, ironii la adresa lui Gigi Becali? „Când termini schimbările în minutul 50 e normal să faci un pas în spate”. Ce a zis patronul FCSB

2 zile in urmă 11

Florin Tănase, mijlocașul formației roș-albastre, a părut deranjat de faptul că Toni Petrea a efectuat toate schimbările foarte devreme.

Gigi Becali, patronul FCSB, a încercat să mascheze că pare interesat de stabilitatea financiară a clubului, nu de semieșecul cu CFR Cluj.

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase ’19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă ’90+3.

Florin Tănase, ironii la adresa lui Gigi Becali? „Când termin schimbările în minutul 50 e normal să faci un pas în spate”

„Când termini schimbările în minutul 50, când nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, cu meciuri din trei în trei zile, e normal să faci un pas în spate. Mai avem cinci meciuri, vom vedea ce va fi.

Ne pare rău că n-am câștigat cele trei puncte, dar mai avem cinci meciuri și, dacă le vom câștiga, vom ieși campioni”, a declarat, oarecum surprinzător, Florin Tănase la finalul partidei.

FCSB venea după două înfrângeri consecutive. În sezonul regular, cele două echipe şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu, CFR cu 2-0, iar FCSB cu 3-0.

Gigi Becali: „Mă rog la Maica Domnului să-mi dea inspiraţia să fac mai bine”

„Păi, da. Nu mai aveam ce să facem. Voiam să-l schimb şi pe Tavi Popescu, nu se mai apăra. Chiar e obosit copilul, dar nu ai cu ce să schimbi. Când îl schimbai pe Moruţan, îl schimbai şi pe Tavi, dar nu aveai cu cine, nu? După război, mulţi viteji se arată.

Nu am ce face. Încerc să fac şi eu ce pot şi mă rog la Maica Domnului să-mi dea inspiraţia să fac mai bine.

Ce am făcut până acum, slavă Domnului, mulţumesc! Am 10 milioane în cont la societate, ce vrei mai mult? Nu vezi echipe de tradiţie, mari, imense, că se bat la retrogradare?

Slavă Domnului, că am făcut bine până acum. Aaa, că mai trebuie fundaşi centrali, mai trebuie. Eu am făcut ce am putut şi mă rog la Maica Domnului să fac mai bine. Eu sunt foarte mulţumit de echipă”, a afirmat Gigi Becali.

The post Florin Tănase, ironii la adresa lui Gigi Becali? „Când termini schimbările în minutul 50 e normal să faci un pas în spate”. Ce a zis patronul FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă