Florin Tănase, discurs dur după succesul greu cu Gaz Metan: „Nu am jucat ce trebuia tot meciul!”

1 lună in urmă 2

Florin Tănase nu și-a iertat colegii după ce FCSB a bătut-o greu pe Gaz Metan, scor 1-0. Mijlocașul a subliniat că echipa n-a respectat deloc ce s-a discutat înaintea partidei, din moment ce n-a reușit să pună presiune și să domine o partidă cu o echipă care se pregătește de play-out.

Internaționalul român a recunoscut că FCSB nu mai poate da vine nici pe teren, dar este încântat că roș-albaștrii au revenit pe primul loc, după ce și CFR Cluj a câștigat în această etapă: 1-0 cu UTA.

Duelul dintre FCSB și Gaz Metan a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Florin Tănase, după FCSB – Gaz Metan 1-0: „N-am jucat ce trebuia tot meciul!”

„A fost un meci destul de greu, ne așteptam la asta, de fapt a fost foarte greu, consider că nu am jucat ce trebuia ca să îi deschidem, să avem mai multe ocazii. Important e că am câștigat și am ajuns pe primul loc. Am făcut nu doar o repriză slabă, tot meciul nu am jucat ce trebuia”, a fost sincer Florin Tănase.

Mijlocașul a avut și un mesaj sincer pentru colegii lui: „Trebuie să analizăm și să redevenim echipa care era înainte, care își făcea multe ocazii. Ce se întâmplă cu terenul? Acum e prea bun (n.n. râde). Nu știu, vom analiza împreună cu staff-ul și vom vedea de ce nu am jucat bine”.

Florin Tănase a vorbit și despre poziția pe care o are în teren: „Până la urmă eu trebuie să joc unde are echipa nevoie, am mai spus-o, nu vreau să mă repet”, a punctat fotbalistul lui Toni Petrea.

The post Florin Tănase, discurs dur după succesul greu cu Gaz Metan: „Nu am jucat ce trebuia tot meciul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă