Florin Tănase, declarație devastatoare după FCSB – Sepsi: „Am făcut o primă repriză penibilă!”. Ironii la adresa CFR-ului: „Am văzut că a fost un stand-up!”

2 săptămâni in urmă 25

FCSB a fost învinsă de Sepsi, 1-2, în etapa 3 din play-off-ul Ligii 1. La finalul meciului, Florin Tănase a criticat jocul făcut de echipa sa, însă a lansat și ironii la adresa celor de la CFR Cluj.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract cu formația bucureșteană până în 2023.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 39 de puncte.

Florin Tănase, declarație devastatoare după FCSB – Sepsi

Fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, susține că FCSB a făcut o primă repriză foarte slabă, astfel că Sepsi a intrat, la pauză, cu avantaj pe tabela de marcaj. Acesta a contestat și faptul că „centralul” Sebastian Colțescu i-ar fi acordat un cartonaș galben în mod eronat.

În plus, Florin Tănase a lansat ironii dure la adresa celor de la CFR Cluj, care s-au plâns de faptul că au fost dezavantajați de arbitraj în înfrângerea cu Universitatea Craiova, 1-2.

„Problema esta că nu am câștigat. Am făcut o primă repriză penibilă. A doua a fost foarte bună. Știam cum joacă, am stat foarte prost în teren. Este greu când intri cu handicap la pauză, nu poți să revii mereu. Am reușit să egalăm și, din păcate, am luat imediat al doilea gol și nu am mai putut să revenim.

Nu cred că a fost un umăr. Sunt învățat. Mi-a arătat cartonașul si l-am întrebat de ce și a zis că nu are ce să mai facă. Pe mine mă interesează de ce mi-a dat galben, eu am călcat pe minge și am căzut. Am văzut că a fost un stand-up după meciul lor (n.r. meciul CFR-ului), am râs de penalty-urile pe care le-au cerut ei”, a declarat Florin Tănase, după meciul cu Sepsi.

The post Florin Tănase, declarație devastatoare după FCSB – Sepsi: „Am făcut o primă repriză penibilă!”. Ironii la adresa CFR-ului: „Am văzut că a fost un stand-up!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă