Florin Tănase, cerut în „primul 11” al României de un fost antrenor: „E un jucător extrem de inteligent!”

2 săptămâni in urmă 1

Bogdan Andone, fost antrenor al FCSB-ului, l-a lăudat pe Florin Tănase, fostul său elev, și speră să îl vadă cât mai des îmbrăcând tricoul echipei naționale.

România va debuta astăzi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. Meciul se va juca la București, pe Arena Națională. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Florin Tănase, cerut în „primul 11” al României de Bogdan Andone

Actualul tehnician de la FC Voluntari spune că Florin Tănase este un jucător foarte inteligent și consideră că, dacă i se va oferi șansa, va avea evoluții bune și la echipa națională, nu doar la cea de club. Acesta nu a uitat de prestația extraordinară a lui Tănase, din campionat, de la victoria FCSB-ului în fața campioanei CFR Cluj, 3-0, când a reușit să înscrie un gol.

„E un jucător care se antrenează foarte bine, extrem de inteligent. Se apără în careul lui, recuperează, face un travaliu foarte bun. E un jucător destul de complet, are și o lovitură bună de cap.

La meciul cu CFR a avut «șmecheria» fotbalistică să facă alunecarea respecitvă, la golul de 2-0, iar reușita e practic a lui. A dat assisturi foarte bune, e un jucător decisiv pentru FCSB în momentul de față. Cred că e omul lor decisiv, este și căpitanul echipei. Sunt convins că, dacă i se va oferi șansa la echipa națională, va continua evoluțiile foarte bune de la club”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

The post Florin Tănase, cerut în „primul 11” al României de un fost antrenor: „E un jucător extrem de inteligent!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă