Florin Tănase a refuzat oferta de prelungire a contractului, dar nu se gândește la plecare: ”Nu-l trădez pe nea Gigi”

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Chiar dacă nu a fost de acord cu prima ofertă a lui Gigi Becali, Florin Tănase nu pare a fi interesat să plece liber de contract, așa cum susținea patronul de la FCSB. Giovanni Becali, cel care deține firma de impresariat care îl reprezintă pe Tănase, a dezvăluit planurile fotbalistului, aflate în urma unei discuții purtate recent.

Giovanni Becali, dezvăluiri despre situația contractuală a lui Florin Tănase

Florin Tănase nu este un caz aparte, se face prea mare tevatură. L-am prezentat peste tot, așteptăm să vedem ce oferte vor veni.

El mai are doi ani de contract, abia în 2023 ar fi liber. Tănase va respecta contractul și sigur se va pune de acord cu patronul, mai ales că între ei este o relație mai specială.

Tănase nu și-a manifestat niciodată dorința de a pleca liber de contract. Am vorbit chiar zilele acestea și mi-a zis 'Nea Giovanni, eu nu mă grăbesc. Vedem în vară unde vom fi, poate luăm titlul, poate mergem în grupe. Eu pe nea Gigi nu-l trădez'. Eu cred în cuvântul lui Tănase și așa face și patronul de la FCSB”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Prosport.

Fostul agent de jucători a anunțat și suma pe care Florin Tănase, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din prima parte a campionatului, poate pleca de la FCSB: ”Sunt convins că dacă va avea o ofertă concretă de 3.000.000 de euro, Gigi Becali îi va da drumul”.

Florin Tănase a evoluat în 13 partide pentru FCSB în aceasta stagiune, reușind nouă goluri și două pase decisive.

1.500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florin Tănase de la Viitorul Etichete: gigi becali , giovanni becali , florin tanase , contract florin tănase fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă