Florin Tănase a dat lovitura! Ce salariu ar urma să aibă la noua echipă

3 săptămâni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021, 12:15 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 12:22

Florin Tănase (26 de ani) se pregătește să facă pasul de la FCSB spre Al-Nasr Dubai, acolo unde va câștiga un salariu regesc.

FCSB va trebui să se descurce în partea a doua a sezonului fără fotbalistul cel mai bun. Florin Tănase va pleca la Al-Nasr Dubai, arabii plătesc trei milioane de euro. 

La jumătatea lunii decembrie, Al-Nasr Dubai a transmis oferta de trei milioane de euro către FCSB, pentru transferul lui Florin Tănase. Mai rămăsăse doar ca mijlocașul să-și afle salariul, unul care va fi de aproape trei ori mai mare decât câștigă acum la FCSB. Mai exact, liderul roș-albaștrilor și-ar fi negociat deja salariul și ar urma să primească 80.000 de euro pe lună, anunță Fanatik

MM Stoica a avut dreptate! „Ciorbele reîncălzite” de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

FCSB

MM Stoica a avut dreptate! „Ciorbele reîncălzite” de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

Lovitură financiară pentru Florin Tănase 

Tănase e căpitan și e cel mai influent jucător din lot, el este important și pentru Becali, doar că patronul știe că Florin vrea să plece și e de acord cu planul său

Tănase a avut o contribuție semnificativă și în sezonul acesta, în care a marcat nouă goluri în 19 meciuri din campionat. 

Tănase va primi aproape un milion de euro pe sezon în Emirate, cu mult mai mult decât încasează la FCSB. Aici încasează 30.000 de euro lunar, conform noului contract, o sumă care-l face oricum fotbalistul cel mai bine plătit din lot. 

Keșeru câștigă 25.000 de euro pe lună. În Liga 1, mai bine plătit e doar Alibec, de la CFR Cluj, cu 370.000 de euro în 11 luni.

Florin Tănase, plimbat peste tot la FCSB

Becali l-a considerat în permanență pe Tănase un fotbalist important, însă l-a mutat de pe un post pe altul. 

Căpitanul roș-albaștrilor a fost inter, mijlocaș ofensiv în 4-2-3-1, extremă stânga, vârf. Nu există o specializare clară a lui Florin. Acum ar intra, cel mai des, ca inter în 4-3-3, doar că Gigi nu are un plan clar. De când a ajuns la FCSB, Florin nu a câștigat vreun titlu de campion.

VIDEO Florin Tănase: „Sunt discuții, dar până nu pun semnătura nu e nimic sigur”

Citește și alte știri despre FCSB:

MM Stoica a avut dreptate! „Ciorbele reîncălzite” de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

Ce mai face Elton, feblețea lui MM Stoica: „Vorbesc cu el, e în Brazilia” » De ce susţine că a fost mai bun ca Sânmărtean şi Budescu

Varianta „Sorescu la FCSB” a picat definitiv: „Cheltuială nejustificată”

Playtech: Gafa COLOSALĂ pe care a făcut-o Liviu Dragnea. S-a făcut de râs, chiar dacă a modificat tot


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă