Florin Tănase a avut șansa să se dueleze cu Messi și Neymar! De ce a picat transferul căpitanul FCSB-ului în Ligue 1

3 săptămâni in urmă 25

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Dorit și de MOL Vidi și Ferencvaros, Florin Tănase pare decis să plece în Golf, atras de salariu de peste 1 milion de euro anual pe care cei de la Al-Nasr sunt pregătiți să i-l ofere. Cu toate acestea, golgheterul FCSB-ului ar fi putut face pasul în Ligue 1, unul dintre cele mai puternice campionate din Vestul Europei, însă soarta i-a fost potrivnică.

Florin Tănase, la un pas să semneze cu Angers, în Ligue 1! ”Din păcate, cel care trebuia să plece, nu a mai plecat”

Angers, ocupanta locului 11 în prima ligă din Franța, l-a dorit pe Tănase, în condițiile în care tratativele pentru vânzarea unuia dintre atacanții echipei erau avansate. În cele din urmă, mutarea a picat după ce francezii au cerut prea mulți bani, iar internaționalul român a pierdut șansa unui transfer important.

Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece, nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta”, a declarat Liubliana Nedelcu, potrivit as.ro.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.
  • 9 goluri și 4 assist-uri a reușit căpitanul FCSB-ului în acest sezon al Ligii 1.

La finalul meciului cu Sepsi, 0-0, ultimul al anului pentru FCSB, Florin Tănase a recunoscut că este tentat să accepte oferta celor de la Al-Nasr, dacă gruparea din Emirate va plăti clauza sa de reziliere în valoare de 3 milioane de euro.

Tu ce ai alege? Sunt sincer, bani mai mulți. Ce? Acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem un campionat cel mai slab și dacă pleacă unul în Arabia zicem 'vai, unde s-a dus'!”, a spus Florin Tănase.

Etichete: florin tanase , transfer florin tanase , liubliana nedelcu , florin tanase angers , transfer florin tanase ligue 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă