Florin Talpan, out din războiul CSA Steaua – FCSB? „Va trebui să își delege atribuțiile! A încălcat foarte grav un ordin militar”

1 lună in urmă 3

Florin Talpan poate fi exclus din războiul purtat de CSA Steaua și FCSB în instanță. Mihai Dincă, președintele Asociației Steaua 1947, una dintre organizațiile care susțin FCSB, spune că juristul CSA va fi îndepărtat din lupta asupra indentității Stelei fiindcă a încălcat regulile clubului Armatei.

Talpan ar fi trimis o notificare către FRF prin care cerea sancțiuni pentru FCSB.

Inclusiv comandantul Mădălin Hîncu, președintele CSA Steaua, a afirmat public că Florin Talpan nu a fost împuternicit în această speță. Juristul a fost sancționat pentru nerespectarea ordinelor.

Florin Talpan, out din războiul CSA Steaua – FCSB? „Va trebui să își delege atribuțiile! A încălcat foarte grav un ordin militar”

„Șansele de la apel sunt să câștigăm în proporție de 99,99%. N-avem cum să nu câștigăm. Dovezile sunt foarte clare. Domnul prim-procuror nu are ce să facă decât să ne admită apelul. Cum au hotărât și avocații noștri, putem să mergem chiar și mai departe, la instanța de judecată pentru a merge mai departe cu acest dosar. Dacă noi vom câștiga, Florin Talpan va trebui să își delege atribuțiile. A încălcat foarte grav un ordin militar. Mulți spun că ne răzbunăm pe domnul colonel. Dorim să fie respectată o lege” a spus Dincă la Radio Sport 1.

„Cele 36 de milioane de euro vor rămâne doar în visele lor!”

„Ei își doresc să respectăm legea și hotărârile judecătorești, așa dorim și noi să se respecte legile. În Clubul Armatei nu poți să faci ce vrei tu, când vrei tu. Echipa de fotbal a CSA nu are absolut niciun viitor. Viitorul echipei e în liga a 2-a. Sau poate au găsit un sponsor, da. Este o ambiție personală, s-a deschis un proces de prejudiciu de 36 de milioane de euro, nu-l vor câștigă nici cu 4 kilograme de documente. Niciodată nu-l va câștiga, sunt foarte multe lucruri pe care nu le pot spune, dar pe care le garantez suporterilor. Îi garantez și lui Becali asta.

Niciodată nu-l va câștigă. Eu sunt jurist. Dacă se întreabă unii și au nelămuriri, le pot pune la dispoziție și diplomele mele. Cele 36 de milioane de euro vor rămâne doar în visele lor!”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Asociația Steaua 1947 este constituită în mod legal pe teritoriul Marii Britanii, în Reading, și are membri suporteri din mai multe țări, inclusiv România, ai echipei FCSB. Președintele Asociației este Mihai Dincă, fiul fostului portar de la handbal al echipei Steaua, cu 15 titluri naționale cu roș-albaștrii și de două ori campion mondial cu naționala. Vicepreședinte este Cătălin Biriș, iar reprezentantul legal din România este Sergiu Gabriel Ciontos.

Altfel, Florin Talpan îi face praf pe angajații de la CSA Steaua, după moartea lui Anton Netolitzchi: „Nu sunt steliști, pentru că nu cunosc istoria clubului”.

The post Florin Talpan, out din războiul CSA Steaua – FCSB? „Va trebui să își delege atribuțiile! A încălcat foarte grav un ordin militar” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă