Florin Talpan îi pune la zid pe angajaţii Stelei, după decesul lui Netolitzchi: ,,M-a ajutat în procesele contra FCSB-ului''

4 săptămâni in urmă 1

Florin Talpan, juristul de la Clubul Sportiv al Armatei, este foarte nemulţumit de cum s-au comportat angajaţii clubului, după decesul fostului baschetbalist Anton Netolitzchi.

SÂMBĂTĂ, 20 MARTIE 2021, 17:38

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Fostul mare sportiv a decedat după ce s-a îmbolnăvit de Coronavirus şi apoi a ajuns într-o stare foarte gravă la spital.

Florin Talpan este nemulţumit de faptul că angajaţii clubului CSA Steaua nu l-au comemorat aşa cum trebuie pe Netolitzchi, pentru că cei care se ocupă de site-ul Clubului Sportiv nu sunt adevăraţi stelişti şi nu cunosc istoria întregului club, susţine juristul.

,,Steaua București nu a pierdut doar un sportiv în această săptămână, ci un stelist complet: mare sportiv, un antrenor desăvârșit și un bun conducător! Nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu asemenea performanțe. Anton Netolitzchi a iubit Steaua și a fost trup si suflet alături de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, toata viața sa.”, a spus Florin Talpan.

Pentru a vedea cum Netolitzchi l-a ajutat pe Florin Talpan în lupta cu FCSB, intraţi pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă