Florin Talpan, atac fără precedent la comandantul CSA Steaua și la George Ogăraru: „Hîncu m-a sancționat abuziv” + Ce spune despre presupusa urmărire penală | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Florin Talpan a răbufnit într-o reacție pentru ProSport și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. Primul pe care l-a criticat în termeni duri a fost comandantul Mădălin Hîncu, cel care, conform spuselor juristului CSA Steaua, i-a tăiat din slariu nejustificat.

Apoi, George Ogăraru a fost luat la țintă și a încheiat cu Asociația Steaua 1947, căreia i-a răspuns că nu a fost urmărit penal.

Florin Talpan: „Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale. M-a sancționat luându-mi din salariu”

„Vă precizez că toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști se întamplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține! Am trimis notificarea către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor. Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua etc!

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion! Deși meritul îmi aparține și se datorează muncii mele, începând cu anul 2003 când am formulat către OSIM prima opoziție/plângere/contestație împotriva FCSB și culminând cu dosarele de la AMFB prin care am solicitat ca echipa de fotbal să fie declarată câștigătoarea Ligii 4, acest comandant care nu are nici un merit în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, își permite să facă legea în club!”, și-a început Talpan discursul!

George Ogăraru, criticat și el!

Florin Talpan a lansat un atac și la adresa lui George Ogăraru, un alt oficial de la CSA Steaua, care are un salariu lunar de aproximativ 4.200 de euro. Totuși, juristul CSA nu i-a dat numele lui Ogăraru, însă este clar că la el face referire.

„Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion! În schimb personaje controversate, se fotografiazăa cu mândrie pe stadion, își pun poze pe facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!

Nici măcar nu am putut participa la meci! Este rușinos pentru domnul Hîncu și pentru Club, că juristul clubului, datorită căruia Steaua există și azi, să nu poată participa la un meci al echipei!”, a adăugat Florin Talpan.

George Ogăraru pe stadionul Steaua

„Nu am fost urmărit penal”

Florin Talpan a adus lămuriri și cu privire la reacția Asociației Steaua 1947, care a spus că Parchetul Militar a început urmărire pe numele juristului CSA Steaua pentru timp de 3 luni. Apoi, după ce dosarul a fost casat aceeași asociație a făcut recurs.

„Trebuie să vă dezamăgesc dar, personal nu am fost niciodată pus sub urmărire penală. Asociația Steaua 1947 a formulat o plângere penală împotriva mea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea funcției prevăzute de art. 300 Cod penal. La momentul depunerii unei plângeri penale, se dispune începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni. Și doar dacă sunt îndeplinite condițiile obligatorii ale săvârșirii infracțiunii de către o persoană atunci se începe urmărirea penală in personam.

Infracțiunea este fapta prevăzută de legea penală și trebuie săvârșită cu vinovăție, nejustificată și imputabilă persoanei care a săvârșit-o. Or, în speță, nu mi-am depășit atribuțiile conferite de legea 514/2003. Din contră, am acționat cu bună credință doar pentru apărararea drepturilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Deci nu s-a dispus începerea urmăririi penale in personam… Susținerea celor de la Asociație nu este reală este doar o ultimă încercare de hărțuire a subsemnatului în apropierea unui dosar dificil aflat în litigiu! Concluzionând, nu am fost urmărit penal. În schimb voi formula plângere penală pentru denunț calomnios și pentru hărțuire pentru ca toți cei vinovați să plătească! Nu voi mai accepta niciodată să fiu hărțuit!”, a încheiat Talpan.

The post Florin Talpan, atac fără precedent la comandantul CSA Steaua și la George Ogăraru: „Hîncu m-a sancționat abuziv” + Ce spune despre presupusa urmărire penală | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă