Florin Roman, replică acidă pentru Raluca Turcan: NU suntem puși în funcții pe viață

1 săptămână in urmă 12

Florin Roman, vicepreședinte PNL Florin Roman, vicepreședinte PNL

Vicepreședintele PNL Florin Roman, propus ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării în viitorul Guvern Nicolae Ciucă, recunoaște că alianța cu PSD este inconfortabilă, dar uneori în viață „nu faci ce vrei, faci ce trebuie”. Roman a precizat că social-democrații au și ei, probabil, același sentiment. 

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 21:52

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat, luni, la un post TV, că n-ar există probleme cu plata pensiilor şi alocaţiilor, așa cum a afirmat Raluca Turcan, cea care va părăsi ministerul Muncii, fără a se mai regăsi în noua formulă.

”Fiecare sfârşit de an, este o procedură uzuală, atunci când se constată că sunt mai puţini bani pentru acest capitol, se face rectificarea şi banii se completează cu suma necesară pentru acest lucru. Vreau să infirm categoric orice posibilitate de neplată a pensiilor şi alocaţiilor. Banii respectivi există”, a spus Florin Roman, potrivit news.ro.

El a afirmat că Raluca Turcan se plângea şi luna trecută că nu ar fi bani pentru pensii şi pentru alocaţii, iar controlul de la Corpul de Control i-ar fi arătat că are 300 de milioane de lei la dispoziție.

De altfel, Roman a pus criticile lansate de Turcan pe seama resentimentelor generate de de faptul că a rămas pe dinafara echipei guvernamentale: ”Probabil pentru că nu a primit încrederea colegilor domniei sale. Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă (..) În momentul când vii într-o funcţie publică, te gândeşti la un moment dat că trebuie şi să pleci din acea funcţie”, a spus el.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă