Florin Roman: „PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe”

1 lună in urmă 64

Florin RomanFlorin Roman

Deputatul Florin Roman a declarat, duminică seară, la un post TV, că PNL „se desparte total” de acțiunile lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății, făcând referire la mai multe gafe ale ministrului, printre care și ultima situație generată de evacuarea cu scandal de la Spitalul Foișor.

DUMINICĂ, 11 APRILIE 2021, 22:54

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Mai întâi, aș dori să fac o precizare foarte clară. Partidul Național Liberal se desparte total de ceea ce face domnul ministru Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe – și spunem asta nu de ieri, de astăzi, câțiva oameni din Partidul Național Liberal, ci de foarte multă vreme.

Dacă e să luăm doar câteva momente, să luăm descentralizarea centrelor de vaccinare și acea hartă cu aleșii locali.. le-a dat domnul ministru sarcină să facă centre de vaccinare, dar nu le-a descentralizat și resursele financiare. Haideți să ne amintim de permanentul scandal cu colonelul Gheorghiță pe campania de vaccinare. Haideți să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la „Matei Balș” și din păcate, foarte recent acum, acest ultim episod de la „Foișor”, a afirmat Florin Roman, duminică seara, la un post TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă