Florin Răducioiu pune piciorul în prag la Dinamo! Ce discuție bărbătească va purta cu Deian Sorescu: „Mă așteptam la mai mult de la el”

1 săptămână in urmă 9

Fostul căpitan al lui Dinamo, Deian Sorescu, va purta o discuție cu Florin Răducioiu privind viitoarele sale prestații pe terenul de fotbal. Noul team manager speră astfel să îl motiveze pe fotbalistul lui Dinamo să joace mai bine.

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are formația din „Ștefan cel Mare” în prezent, dar acesta traversează un picaj după începutul bun de sezon.

Schimbările de antrenor și situația financiară precară a clubului pot fi unele dintre motivele pentru prestațiile sub așteptări ale lui Deian Sorescu, însă Florin Răducioiu speră să schimbe situația.

Florin Răducioiu pune piciorul în prag la Dinamo! Ce discuție bărbătească va purta cu Deian Sorescu: „Mă așteptam la mai mult de la el”

Deian Sorescu nu s-a înțeles cu Mircea Rednic, antrenorul insistând ca fotbalistul să joace în atac, deși Sorescu a insistat să rămână pe postul de fundaș dreapta. Totodată, „Puriul” l-a deposedat pe Sorescu de banderola de căpitan.

„Mă aştept la mai mult de la Sorescu, pentru că e un jucător important, e un jucător care poate să facă diferenţa. O să am, din nou, o discuţie cu el”, a declarat noul oficial dinamovist pentru Telekom Sport.

Răducioiu a mai vorbit și despre Flavius Stoican, care tocmai ce a înregistrat o primă înfrângere la Dinamo, într-un meci de pregătire cu CS Mioveni, scor 0-2.

„Încearcă să îşi imprime propriul stil de joc, mentalitatea. Nu e uşor, avem puţin timp la dispoziţie”, a mai spus Răducioiu.

The post Florin Răducioiu pune piciorul în prag la Dinamo! Ce discuție bărbătească va purta cu Deian Sorescu: „Mă așteptam la mai mult de la el” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă