Florin Răducioiu, prezentat oficial la Dinamo: "Era momentul potrivit să mă întorc! E o provocare"

2 săptămâni in urmă 15

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Florin Răducioiu, prezentat oficial la Dinamo

"Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors dupa atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit. Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț.

Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (n.r. Flavius Stoican) le va transmite asta băieților", a declarat Florin Răducioiu.

"Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare", a mai afirmat Răducioiu.

Ce rol va avea Florin Răducioiu la Dinamo: "A sunat deja în Italia"

Administratorul special Iuliu Mureșan (67 de ani) a vorbit despre rolul pe care fostul atacant îl va avea în "Groapă".

"Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, pentru că eu am căutat persoane pozitive la club, cum e și Danciu, care e lângă voi. Eu am vrut de la început să aduc jucători, foști mari dinamoviști. care sunt persoane pozitive și au o imagine foarte bună. N-am reușit din diverse motive, dar în cele din urmă am făcut-o cu Răducioiu, care va fi team manager la echipă. Va fi aproape de Stoican și de jucători. Va fi și o interfață între suporteri și jucători, club, presă și așa mai departe.

Eu poate nu stau foarte bine cu comunicarea, dar sper să stea el mai bine. Sigur, am comunicat, dar este loc de mai bine, oricum. Eu sper că Florin mă va completa sau chiar să fie mai bun decât mine pe acest aspect. O să ne folosim de el și la a vedea jucători. A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, foști jucători care acum sunt impresari, să ne ajute să cautăm fotbaliști.

De altfel, mâine o să-l prezentăm și pe Flavius Stoican, deși nu e un secret că a venit antrenor. O să-l prezentăm și pe Răducioiu în noua postura", a spus Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Etichete: florin raducioiu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă