Florin Răducioiu, pălmuit de Mircea Lucescu în vestiar. „Nu am scos niciun cuvânt!” Ce l-a scos din sărite pe „Il Luce”

3 luni in urmă 20

Florin Răducioiu a vorbit despre momentul în care Mircea Lucescu l-a pălmuit în vestiar, de față cu ceilalți coechipieri, în perioada când juca pentru Dinamo București.

Fostul atacant se afla sub contract cu Dinamo la acel moment, iar reacția lui „Il Luce” a venit în momentul în care Florin Răducioiu a fost eliminat în minutul 85 al returului cu Anderlecht.

Florin Răducioiu și-a adus aminte și de momentul în care Mircea Lucescu i-a dat o palmă după ce a fost eliminat de arbitrul partidei din returul semifinalelor Cupei Cupelor, în sezonul 1989-1990, cu Anderlecht, când Dinamo a fost eliminată.

Florin Răducioiu, pălmuit de Mircea Lucescu în vestiar

„Aveam 20 de ani. Mi-a tras o palmă de faţă cu toată lumea, iar eu nu am scos niciun cuvânt, de ruşine”, a declarat Răducioiu pentru spaniolii de la Sport, cel care susțin că Mircea Lucescu a fost„cel mai important antrenor al carierei”.

Deși a avut probleme cu Mircea Lucescu, Florin Răducioiu are numai cuvinte de laudă la adresa lui „Il Luce” și susține că fără el nu ar fi ajuns să joace la un nivel înalt. „Lucescu a fost un mentor, un profesor pentru mine. Fără el nu ajungeam fotbalist. A crezut în mine şi mi-a dat prima şansă în fotbal. M-a învăţat să joc, dar de la el am învăţat şi alte lucruri importante în viaţă. Mi-a dat cele mai bune sfaturi în acea perioadă a carierei mele şi de la el am avut de învăţat multe lucruri. Vorbea cu mine despre muzee, despre cultură în general, nu doar despre fotbal”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Sport.

Mircea Lucescu, lăudat de spanioli înaintea meciului cu Barcelona

Mircea Lucescu a fost caracterizat și de spaniolii de la Sport înaintea meciului pe care Dinamo Kiev o să îl joace împotriva lui Barcelona.

„La 75 de ani, Mircea Lucescu este cel mai în vârstă antrenor din Champions League. Este şi cel mai respectat antrenor din România, deşi nu a mai lucrat acolo de 20 de ani. Veteranul antrenor pare că are o reţetă magică care i-a permis luxul de a avea succes în timp şi spaţiu”, notează spaniolii de la Sport.

„Deşi a lucrat cu el doar la începuturile carierei de fotbalist, fostul fotbalist al lui Espanyol, Florin Răducioiu, păstrează o amintire specială a celor 5 ani în care a fost elevul lui Lucescu la Dinamo Bucureşti şi mai apoi la Brescia şi nu ezită să-l numească ‘părintele său din fotbal'”, mai scrie sursa citată.

Dinamo Kiev – Barcelona se joacă marți, 24 noiembrie, ora 22.00, în Grupa G din Champions League, în Ucraina, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Florin Răducioiu, pălmuit de Mircea Lucescu în vestiar. „Nu am scos niciun cuvânt!” Ce l-a scos din sărite pe „Il Luce” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă