Florin Răducioiu, de negăsit? Iuliu Mureșan e nedumerit: „Nici noi nu putem aștepta la nesfârșit”

1 lună in urmă 15

Florin Răducioiu a primit oferta pentru a ocupa funcția de director sportiv de la Dinamo, însă n-a oferit niciun răspuns conducătorilor din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Şi antrenorul Mircea Rednic şi-a dat acordul ca fostul mare internațional să vină la club şi să-l ajute în tentativa de a redresa „corabia” din „Groapă”.

Se pare că atacantul trecut pe la AS Monaco, Espanyol sau AC Milan nu s-a hotărât și a mai cerut câteva zile de răgaz, dar de atunci au trecutmai bine de două săptămâni.

Florin Răducioiu, de negăsit? Iuliu Mureșan e nedumerit: „Nici noi nu putem aștepta la nesfârșit”

Fost jucător la Dinamo în două rânduri, în perioada 1986-1990 respectiv 2000-2001, Florin Răducioiu și-a exprimat și el dorința de a pune umărul la salvarea echipei și chiar s-a întâlnit cu Iuliu Mureșan.

”Nu este o dată-limită, nu am fixat așa ceva, până când Florin Răducioiu trebuie să ne dea un răspuns, dar e limpede că nici noi nu putem aștepta la nesfârșit. Eu îmi doresc ca Florin să accepte și să revină la Dinamo.

Este un om cald, o fire extraordinară, ne va ajuta foarte mult”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

Iuliu Mureșan a recunoscut că a ajuns la varianta Florin Răducioiu, doar după ce nu s-a înțeles cu Ionel Dănciulescu.

”Eu mi l-aș fi vrut pe Dănciulescu, dar nu s-a putut. O să-i spun lui în particular de ce nu a putut să revină acum la Dinamo”, a concluzionat Iuliu Mureșan.

A mai fost director sportiv cu Mircea Rednic

Florin Răducioiu a mai fost director sportiv la Dinamo în perioada 2006-2007, atunci când echipa era antrenată tot de către Mircea Rednic.

Născut în 1970 la Bucureşti, Răducioiu este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naţionale, cu 21 de goluri în 40 de selecţii. A evoluat în cariera sa la echipe precum Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Dinamo sau AS Monaco şi a lăsat, mai peste tot, o impresie extrem de plăcută.

Florin Răducioiu are 96 de meciuri şi 22 de goluri în Serie A. În Italia a jucat pentru Bari, Verona, Brescia şi AC Milan.

The post Florin Răducioiu, de negăsit? Iuliu Mureșan e nedumerit: „Nici noi nu putem aștepta la nesfârșit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă