Florin Prunea, veste de coșmar pentru Valeriu Iftime: „Chiar și suma asta mi se pare incredibilă pentru Ongenda!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 34

Valeriu Iftime speră să facă o afacere excelentă cu Hervin Ongenda, însă Florin Prunea crede că fostul jucător al lui PSG nu valorează nici măcar 300.000 de euro.

Invitat la ProSport Live, Prunea a explicat de ce n-ar da o sumă mare pe fotbalistul francez, dorit în mod special de Gigi Becali la FCSB.

Francezul Hervin Ongenda și-a dat acordul pentru a semna cu FCSB, conform surselor ProSport. În urma acordului, tot ce rămâne este ca patronul Variu Ifitime să se înțeleagă cu Gigi Becali în ceea ce privește transferul. „Între noi fie vorba, Hervin vrea un milion de euro pe an salariu. Acesta este obiectivul lui”, a spus patronul celor de la FC Botoșani, la ProSport Live.

Florin Prunea este sigur: „300.000 de euro, o sumă incredibilă pentru Ongenda!”

Universitatea Craiova este gata să pună pe masă 300.000 de euro în schimbul lui Hervin Ongenda, dar Florin Prunea crede că francezul nu merită atâția bani.

„Chiar și 300.000 de euro mi se pare o sumă incredibilă pentru Ongenda. Eu n-aș da atâția bani pe un jucător din Liga 1. Este un fotbal care nu produce. Noroc cu televiziunile și agențiile de pariuri. Echipa națională este zero, Liga 1 ce mai ține steagul sus”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Eu cu Marius (n.n. Marius Croitoru) l-am convins să vină la Botoșani și ne dorim să-i fie bine, mai ales că este un fotbalist de geniu. Pentru Hervin ar fi bun un club din România, FCSB, Clujul sau Craiova, ca să ajungă la salariul acela de un milion. S-a obișnuit aici, sunt mai multe echipe interesate”, a afirmat și impresarul Florin Manea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea, veste de coșmar pentru Valeriu Iftime: „Chiar și suma asta mi se pare incredibilă pentru Ongenda!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă