Florin Prunea, un nou atac la adresa FRF după refuzul lui Dan Petrescu: „A fost a treia roată la căruță. Nu poți să tratezi oamenii așa!”. Cine va fi noul selecționer | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 12

Florin Prunea, fost portar și fost manager la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre problema selecționerului echipei naționale de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal a purtat discuții cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu însă președintele Răzvan Burleanu s-a lovit de refuzul tuturor celor trei antrenori.

Florin Prunea este de părere că Federația Română de Fotbal s-a întâlnit cu cei trei antrenori doar de fațadă și consideră că nu și-a dat suficient de mult interesul pentru a obține semnătura unuia dintre aceștia.

Florin Prunea, un nou atac la adresa FRF, după refuzul lui Dan Petrescu

În ceea ce îl privește pe Dan Petrescu, Florin Prunea crede că antrenorul lui CFR Cluj nu era imposibil de adus la echipa națională, ci a fost o problemă de strategie. Acesta consideră că președintele Federației Române de Fotbal trebuia să insiste mai mult pentru Dan Petrescu.

Florin Prunea a oferit și o previziune legată de noul selecționer. Acesta crede că Adrian Mutu va prelua stafeta de la Mirel Rădoi.

„Federația Română de Fotbal s-a folosit de Petrescu, Răzvan Lucescu, dar și de Gheorghe Hagi. Iar asta pentru a-și face imagine. I-am cunoscut pe Mircea Pascu, Mircea Angelescu și Mircea Sandu. Este pentru prima oară în istorie când președintele FRF așteaptă 20 de zile pentru un antrenor. N-am mai auzit așa ceva, înseamnă că ești slab, n-ai credibilitate, oamenii nu vor să lucreze cu tine. Meseria de antrenor a ajuns în derizoriu în România, tehnicienii sunt puși pe criterii politice, n-au nimic în comun cu fotbalul.

Dacă l-ar fi vrut pe Petrescu, Răzvan Burleanu trebuia să procedeze ca Neluțu Varga, care s-a dus la Dubai după el și l-a convins. Băteai palma cu el, îi băgai banii CFR-ului în cont, 400.000 de euro, iar acum era selecționerul României. Dacă vrei să te califici la un turneu final, pleci de la ce e mai important, selecționerul. Petrescu a fost a treia roată la căruță. Nu poți să tratezi oamenii așa, așa că Adi Mutu va fi selecționer”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea, un nou atac la adresa FRF după refuzul lui Dan Petrescu: „A fost a treia roată la căruță. Nu poți să tratezi oamenii așa!”. Cine va fi noul selecționer | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă