Florin Prunea, șocat de un jucător de la Dinamo. „L-ați văzut pe băiatul care a intrat? Săracul!”

4 săptămâni in urmă 12

Florin Prunea a rămas șocat după ce l-a văzut debutând în tricoul lui Dinamo pe Joseph Akpala, atacantul transferat de „câini” în urmă cu câteva zile.

Fostul președinte al echipei din „Ștefan cel Mare” s-a declarat dezamăgit de modul în care s-a prezentat nigerianul Joseph Akpala la meciul pierdut de Dinamo București cu Academica Clinceni, scor 1-3, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

După ce Cornel Dinu l-a desființat pe atacantul nigerian transferat de Dinamo în urmă cu câteva zile, acum a venit și rândul lui Florin Prunea. Fostul președinte al grupării din „Groapă” este sigur că Joseph Akpala are probleme medicale deoarece l-a surprins șchiopătând în timp ce alerga.

Florin Prunea, șocat de Joseph Akpala, jucătorul transferat de Dinamo

„E posibil? L-ați văzut pe băiatul ăsta care a intrat? Săracul! Ăsta a făcut vizita medicală? Păi băiatul ăsta, în afară de faptul că are 6-7 kilograme în plus, cred că are probleme medicale, șchioapătă când aleargă. V-ați uitat atent la el? Săracul de el!”, a declarat Florin Prunea, conform Digi Sport.

Atacantul în vârstă de 34 de ani care a jucat la echipe precum Werder Bremen, Charleroi sau FC Brugge, a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului Dinamo – Academica Clinceni, dar nu a avut nicio reușită.

Nigerianul cotat de site-urile de specialitate la 150.000 de euro a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată a jucat pentru KV Oostende, echipă de care s-a despărțit în iulie 2020. Înainte să debuteze în partida cu Academica Clinceni, Joseph Akpala jucase ultimul său meci oficial pe 7 martie 2020, cu KRC Genk, atunci când a fost introdus pe teren doar 27 de minute.

  • 150.000 de euro este cota lui Joseph Akpala, conform transfermarkt.com;
  • 7 selecții a adunat Joseph Akpala pentru echipa națională a Nigeriei, acolo unde a debutat pe 6 septembrie 2008 și pentru care a dat un singur gol;

The post Florin Prunea, șocat de un jucător de la Dinamo. „L-ați văzut pe băiatul care a intrat? Săracul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă