Florin Prunea, poveste genială cu Marius Lăcătuș: „Doar un bodycheck mi-a dat și m-am dus direct peste reclame!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 18

Florin Prunea (52 de ani), fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a povestit o întâmplare amuzantă cu fostul rival Marius Lăcătuș, care a împlinit astăzi vârsta de 57 de ani.

Florin Prunea își amintește perfect cât de agresiv era Marius Lăcătuș ca jucător și câte bătăi de cap i-a dat fostului portar pe vremea când juca la Dinamo sau la U Cluj.

Totuși, Florin Prunea a explicat că în afara terenului Marius Lăcătuș era total opus și chiar erau foarte buni prieteni rivalii din Capitală.

Florin Prunea, poveste genială cu Marius Lăcătuș

„În 88, eu eram la U Cluj. Era un meci U Cluj – Steaua. Noi eram 7 jucători de la Dinamo, Cornel Dinu antrenor. Îi apăr lui Hagi două penalty-uri. 2-0 pentru noi, se termină 2-2 meciul. Porumboiu era arbitru la centru. După meci, el (n.r. Lăcătuș) cu Pojar, scandal. Când venea Marius la Cluj, se știa: Pojar îl apuca de aici, de colăcei și când îl strângea: «Băăă!». I-a chemat Porumboiu la pauză: «Vă dau pe amândoi afară!». Dar Pojar când venea la București, eu îl tot vedeam, ba îl durea piciorul… «Eh, lasă că veniți voi la București!».

Eh, uite că ne ducem noi la București. Când îl văd pe Bumbescu că vine pe tunel «Lasă, că vedeți voi astăzi!». «Băi, nea Bumbi, stai domne…». «Cât am suferit noi în meciul ăla atunci? Stați că vedeți voi!». Era 3-0 cred că în minutul 10, 6-0 cu stadionul plin. Am ieșit pe o centrare și am prins mingea. Când îl văd pe Lăcătuș că vine… doar un bodycheck mi-a dat când m-am dus cu picioarele în sus, așa, direct peste reclame. I-am zis: «Băi, Marius, dar…». «Dar în meciul de la Cluj cum a fost?!». Nu uitase ce pățiseră la Cluj.

Era simbolul Stelei. Uman, este un exemplu. Are o familie extraordinară. E un exemplu pentru jucătorii mai tineri, așa se face meserie. Să ai și familie, o viață ordonată. Era o transformare când ieșea de pe teren. Noi eram frați de cruce, cei de la Steaua și Dinamo, mâncam împreună eu, Lupescu, Răducioiu, el, Belo. După meciuri ieșeam la restaurant împreună. Pe teren era altceva, că acolo nu te mai uita. Bine, ca el mai rar, un jucător fantastic!”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea, poveste genială cu Marius Lăcătuș: „Doar un bodycheck mi-a dat și m-am dus direct peste reclame!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă