Florin Prunea pariază pe Florin Răducioiu: „S-a consultat cu mine!” Dezvăluiri tari: „Vorbea cu Pochettino!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 21

Florin Prunea pariază pe Florin Răducioiu, după revenirea acestuia la Dinamo.

Coleg cu fostul atacant în „Generația de Aur”, Florin Prunea a mărturisit la ProSport Live cum l-a surprins Răducioiu, atunci când a discutat inclusiv cu Mauricio Pochettino. Argentinianul de pe banca lui PSG și noul team-manager al lui Dinamo au fost colegi la Espanyol.

Iuliu Mureșan susține că Florin Răducioiu a început să lucreze pentru Dinamo. Team-managerul a dat deja câteva telefoane oamenilor pe care îi cunoaște în Italia, iar mai mulți impresari au început să caute jucători dispuși să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Florin Prunea, dezvăluiri despre Florin Răducioiu: „Vorbea cu Pochettino!”

Marius Mitran s-a arătat foarte încântat de această mutare a conducerii lui Dinamo și a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florin Răducioiu, iar Florin Prunea a dezvăluit cu ce nume mare a discutat fostul său coleg, atunci când s-au aflat la masă.

„Eu cred că mutarea cu Răducioiu este foarte bună. Ăsta e dinamovist adevărat, pur sânge! El are o imagine imaculată, din punctul meu de vedere! Eu sper ca Radu să aibă succes, depinde ce atribuții are. S-a întors în România și m-am întâlnit des cu el. Răducioiu nu trebuie folosit doar ca imagine! Să-l pui la muncă, la treabă, să fie plecat!

Tot timpul când stăteam cu el, suna telefonul, vorbea cu Pochettino, cu antrenori. Dinamo trebuie să-i folosească sistemul de relații. El poate să aducă foarte mulți jucători, pe rețete financiare bune. S-a consultat cu mine, m-a întrebat de suporteri. I-am zis că fanii lui Dinamo sunt pretențioși, dar el e crescut acolo și este apreciat”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea pariază pe Florin Răducioiu: „S-a consultat cu mine!” Dezvăluiri tari: „Vorbea cu Pochettino!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă