Florin Prunea nu ratează nicio ocazie să-l atace pe Răzvan Burleanu: ”Șantajează cluburile! A venit momentul să plece”

3 săptămâni in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale, a avut o intervenție în cadrul emisiunii Liga Digi Sport în care l-a omagiat pe Daniel Prodan.

Florin Prunea, un nou atac la adresa FRF: ”A venit momentul să plece!”

Prunea a povestit o discuție avută cu soția fostului mare fundaș de la Steaua, după trecerea în neființă a lui Didi Drăgan, în care aceasta îi mărturisea fostului oficial de la Dinamo despre suferința îndurată de Didi Drăgan în momentul în care a fost implicat într-un proces cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Prunea a dezvăluit că Didi Drăgan nu a fost singurul internațional român care a avut parte de procese cu Răzvan Burleanu. Din spusele fostului portar, miercuri, se vor prezenta în fața instanței Ionuț Lupescu, Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, și Florin Răducioiu

Pe finalul intervenției, Florin Prunea a avut un discurs manifest prin care a cerut o reformă la Federația Română de Fotbal și plecarea actualei conduceri, în frunte cu Răzvan Burleanu.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Am fost acolo cu colegii mei. Îmi pare rău că nu l-am găsit în viață pe Didi. A fost un simbol și va rămâne un simbol al echipei naționale a României. Am fost și coleg de birou cu el la FRF. Când domnul Burleanu l-a pus în executare, i-au luat șapte mii de euro într-un proces.

Mâine mai sunt doi membri ai Generației de Aur chemați la tribunal de Burleanu, Pompiliu Popescu, Ionuț Lupescu și Răducioiu, martor. Și eu am două procese cu președintele FRF. Pe unul l-am câștigat și unul este pe rol. Actualul președinte are timp de procese cu foștii jucători.

Îmi spunea azi soția lui Didi 'când a venit hotărârea de la tribunal, trebuia să îi plătească școala fiicei lui'. Și Didi spunea: 'E posibil așa ceva? Eu, fost jucător al echipei naționale, în loc să îi plătesc școala fiicei mele, eu îi bag banii în cont lui Burleanu'. Nu trebuie să uităm lucrurile astea.

Gică Popescu a ținut un discurs la capul lui Didi și a zis 'Didi, îți promitem că vom duce mai departe spiritul tău'. A venit momentul ca cei care sunt acum în acea clădire, și mă refer în primul rând la Răzvan Burleanu, să plece. Din păcate, nu pot să plece democratic. Președintele FRF șantajează sărăcia cluburilor, pentru că la Liga 2 și Liga 3 este dezastru”, a declarat Florin Prunea la emisiunea Liga Digi Sport.

VIDEO Florin Prunea, un nou atac la adresa FRF

Etichete: frf , florin prunea , razvan burleanu , didi drăgan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă