Florin Prunea, noul colaborator al emisiunii ProSport LIVE: „Trebuie să le spunem oamenilor adevărul!” | VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 29

Florin Prunea (52 de ani), fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României, este noul colaborator al emisiunii ProSport Live.

Începând de luni, 5 aprilie, Florin Prunea intră în echipa noastră și va face parte din „primul 11” al emisiunii ProSport Live, pe care o puteți urmări zilnic de luni până vineri, de la ora 19:30.

Fost manager la Dinamo și Poli Iași, Florin Prunea va oferi, săptămânal, păreri avizate cu privire la evenimentele din fotbalul românesc și nu numai.

Florin Prunea, noul colaborator al emisiunii ProSport LIVE

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Cu siguranță că sunt multe lucruri de vorbit și trebuie să o facem, în primul rând, în folosul fotbalului. Când ai argumente, și argumentele sunt cele care fac dezbaterile… Trebuie să le spunem adevărul, în primul rând, celor care ne privesc”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Florin Prunea, impresionat de Andrei Vlad: „A crescut fantastic copilul ăsta! Eu am fost un contestatar al lui” | EXCLUSIV ProSport Live Florin Prunea îl critică pe Mario Nicolae: „Nu știu pe ce criterii a fost adus aici!”. Fostul portar a analizat transferurile făcute de managerul lui Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live Florin Prunea, poveste genială cu Marius Lăcătuș: „Doar un bodycheck mi-a dat și m-am dus direct peste reclame!” | EXCLUSIV ProSport Live

În cariera de fotbalist, Florin Prunea a jucat la Dinamo, U Cluj, Universitatea Craiova, Erzurumspor, Astra, Litex Loveci, FCM Bacău, FC Brașov, Skoda Xanthi și FC Național. Florin Prunea are în palmares trei trofee cucerite alături de Dinamo: titlul de campion în 2002 și Cupa României în 1986, respectiv 2001.

De asemenea, acesta a adunat 40 de apariții în tricoul echipei naționale, în perioada 1990-2001.

După ce s-a lăsat de fotbal, Florin Prunea a mers pe calea manageriatului și a colaborat cu Sindicatul fotbaliștilor, Federația Română de Fotbal, Dinamo, Astra Giurgiu și Poli Iași.

The post Florin Prunea, noul colaborator al emisiunii ProSport LIVE: „Trebuie să le spunem oamenilor adevărul!” | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă