Florin Prunea, nervos după ultimul eșec al lui Dinamo. „Oamenii care conduc sunt inconștienți! Echipa e la un pas de retrogradare!”

3 săptămâni in urmă 19

Florin Prunea a răbufnit după ultimul eșec suferit de Dinamo în Liga 1, scor 1-4, cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1, iar fostul președinte din „Ștefan cel Mare” i-a luat la rost pe conducătorii din „Groapă”.

Fostul președinte al grupării antrenate de Dusan Uhrin, antrenor pe mâna cui merge Ionuț Negoiță, susține că anumite persoane din anturajul clubului doresc să  scape de Dinamo.

Totodată, Florin Prunea i-a desființat pe portarul Gudmun Kongshavn, dar și pe Joseph Akpala, fotbalist care s-a accidentat grav după doar câteva minute jucate în tricoul „câinilor”.

Florin Prunea, nervos după ultimul eșec al lui Dinamo în Liga 1

„Oamenii care conduc sunt inconștienți! Nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare! Cineva ar trebui să iasă și să liniștească lucrurile, să-i liniștească pe jucători. Nimeni nu iese! Doar jucătorii ies, când mai câștigă. 

Eu m-am săturat să văd cum toată lumea că îi pare rău. Dar vă spun eu că niciunuia nu-i pare rău. Unii abia așteptă să scape de Dinamo!

Oare poate să fac cineva echipa să reacționeze? La Uhrin am auzit discursul unui antrenor care nu are soluții, iar asta înseamnă că lucrurile sunt grave! Dacă un antrenor cu experiență spune că nu are soluții, înseamnă că jucătorii nu sunt ce trebuie.

Portarul ăsta (n.r- Gudmun Kongshavn) e din alt film. Dinamo a avut cei mai buni portari din Liga 1, dar au fost lăsați să plece. S-au făcut prostii mari de tot. Celălalt și-a rupt tendonul pentru că are 15 kilograme în plus (n.r- Akpala).  Dinamo are câțiva jucători peste media din play-out, dar jocul suferă și nu dă speranțe de mai bine. Se poate salva, dar trebuie strânse rândurile și cineva trebuie să dea un semnal”, a spus Florin Prunea la ProX.

The post Florin Prunea, nervos după ultimul eșec al lui Dinamo. „Oamenii care conduc sunt inconștienți! Echipa e la un pas de retrogradare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă