Florin Prunea neagă dezbinarea din „Generația de Aur”: „Întreabă-l pe Cornel Dinu cât de apropiați erau jucătorii!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 17

Florin Prunea consideră că „Generația de Aur” nu a fost dezbinată. Invitat la ProSport Live, fostul mare portar a subliniat că jucătorii erau „ca frații” pe teren.

În emisiunea moderată de Victor Vrînceanu, Prunea a mărturisit însă că era mai apropiat de Lupescu și Belodedici, în afara terenului.

„De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbească, are tot dreptul”, a tunat Dănuț Lupu, pentru ProSport.

Florin Prunea, dezvăluiri despre „Generația de Aur”: „Pe teren, eram ca frații!”

Florin Prunea și-a adus aminte de dialogurile pe care le avea cu Bogdan Stelea și a dat asigurări că jucătorii „Generației de Aur” au format cu adevărat o echipă.

În 1994, la penultima participare la Campionatul Mondial, echipa națională a României a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a pierdut dramatic duelul cu Suedia, decis la loviturile de departajare.

„Niciodată, ia orice generație vrei. Ia întreabă-l tu pe Cornel Dinu, «Erați toți așa?». Noi când eram pe teren eram ca frații, dar în afară nu poți să fii tot timpul apropiat. Eu cu Stelică ne mâncam pe teren, acuma când îmi aduc aminte. Chiar mi-a zis despre meciul cu Elveția: «băi, Florine, îmi venea să te strâng de gât”. Eram mai apropiați eu, Lupescu, Belo. Dar eu am crescut cu Petrescu, ne știam”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea neagă dezbinarea din „Generația de Aur”: „Întreabă-l pe Cornel Dinu cât de apropiați erau jucătorii!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă