Florin Prunea, marcat de momentul în care a fost ofertat de Răzvan Burleanu! Replica pe care nu o poate uita niciodată

2 săptămâni in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Însă, în 2014, înaintea startului primului mandat, actualul președinte FRF a dorit să lucreze cu Florin Prunea, care a ales, însă, să-l refuze.

Momentul în care Răzvan Burleanu l-a ofertat pe Florin Prunea

Florin Prunea a dezvăluit episodul din 2014 la Digi Sport Special și dialogul pe care l-a purtat cu Răzvan Burleanu.

Acum, la mai bine de șapte ani de la acel moment, fostul portar recunoaște că nu poate uita replica ”mai vedem!”, pe care președintele FRF i-a dat-o în momentul în care l-a anunțat că nu are șanse să câștige în fața lui Gică Popescu, cel care, în cele din urmă, nu a mai participat la alegeri, pentru că a fost arestat chiar în preziua evenimentului.

A venit în campanie la mine, la Iași, și mi-a zis 'băi, Florine, îți fac o ofertă, vrei să fii secretarul meu general?', era cu două zile înainte, nu se întâmplase cu Gică Popescu. Mă uitam așa și mă gândeam 'bă, ăsta vorbește serios'. Mi-a zis 'eu câștig alegerile'.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

I-am zis 'ești sănătos la cap? Cum să câștigi alegerile? E Popescu, tu nu faci 20 de voturi!'. N-o să uit niciodată când mi-a zis 'păi, mai vedem!'. Ca după aceea, în celebra sufragerie au vorbit l-au condamnat pe nedrept pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut țara asta”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Florin Prunea nu crede că Răzvan Burleanu poate pierde alegerile

În primăvara anului viitor vor fi organizate alegeri pentru președinția Federației Române de Fotbal, iar Florin Prunea consideră că șansele ca Răzvan Burleanu să piardă sunt infime.

Mă oprește lumea pe stradă, m-a oprit ieri un om, un om serios, în vârstă, îmi zice 'băi, Florine, dar faceți ceva să-l dați pe ăsta jos'. I-am zis 'îmi pare rău, dar n-avem nicio șansă'. 'Păi cum dom'ne, dar Hagi, Popescu, Petrescu, Lupescu, voi, care ne-ați scor în stradă?'

Îi zic 'dom'ne, singurul care poate face, dumneata ești'. 'Păi ce să fac eu? Eu pot să ies în stradă, mai iau 10-15 prieteni'. I-am zis 'asta este singura șansă, dacă nu faceți o mișcare, nu aveți nicio șansă'. Mai ales în conjuctura actuală, că vine nașul Dîncu la Guvern.

Cine candidează... Lupescu a fost erou, cu 70 de voturi. Cine candidează cu Dîncu acum, nu face 20 de voturi”, a transmis Florin Prunea.

Etichete: frf , florin prunea , presedintie frf , razvan burleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă