Florin Prunea l-a averizat pe Andrei Cristea să nu accepte să o antreneze pe Poli Iași. „I-am zis din prima zi și nu m-a ascultat!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 luni in urmă 11

Florin Prunea, fostul manager general al lui Dinamo, a vorbit pentru ProSport LIVE despre situația lui Andrei Cristea și a dezvăluit că l-a averizat pe fostul atacant să nu accepte să o antreneze pe Poli Iași.

Andrei Cristea și-a pus rapid ghetele-n cui și a preluat banca tehnică a lui Poli Iași, dar acesta nu a rezistat foarte mult timp la cârma echipei și a fost demis, informație dezăluită de ProSport.

Andrei Cristea a stat pe banca tehnică a lui Poli Iași în perioada 1 februarie 3 martie, dar a fost demis după ce nu a reușit să scoată echipa din zona de retrogradare. Florin Prunea susține că a discutat cu fostul fotbalist și i-a transmis să nu accepte propunerea moldovenilor, toate acestea deoarece se aștepta ca aventura acestuia să se termine urât.

Florin Prunea l-a averizat pe Andrei Cristea să nu accepte să o antreneze pe Poli Iași

„Îmi pare rău pentru Andrei. I-am zis din prima zi și nu m-a ascultat. I-am zis că el este un om care a dat foarte mult acelui oraș, chiar dacă nu este originar de acolo. I-am zis că nu se poate retrage când e al 7-lea golgheter al României. Știam că o să îl bage la înaintare și o să plătească el. El a zis că este extrem de iubit, dar i-am spus să joace. Eu cred că și în momentul de față poate juca. Nu mi-a plăcut cum a fost demis. Eu am încercat să îl conving că nu e bine să facă asta. Vorbeam după fiecare meci cu el și îi spuneam să fie mai liniștit.

Am văzut ce se întâmpla, dar eu mă duceam și îi ceream scuze lui Radu Petrescu dacă eram în locul lui. Orice arbitru te înțelege. Eu sunt convins că Radu Petrescu ar fi acceptat scuzele. Nici acum nu e târziu să își ceară scuze. Nu ai voie să spui asta. Eu nu am văzut raportul arbitrului… Problema este că mai venea după o suspendare de două etape”, a spus Florin Prunea pentru ProSport LIVE.

The post Florin Prunea l-a averizat pe Andrei Cristea să nu accepte să o antreneze pe Poli Iași. „I-am zis din prima zi și nu m-a ascultat!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă