Florin Prunea, impresionat de Andrei Vlad: „A crescut fantastic copilul ăsta! Eu am fost un contestatar al lui” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 11

Florin Prunea (52 de ani), fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre evoluția lui Andrei Vlad, portarul în vârstă de 21 de ani al lui FCSB.

Andrei Vlad a apărat un penalty în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 0-0, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1.

Florin Prunea a recunoscut că nu îi dădea prea multe șanse la început, când și-a făcut apariția în Liga 1, dar Andrei Vlad i-a dat peste nas și acum fostul dinamovist are doar cuvinte de laudă la adresa portarului de la FCSB.

Florin Prunea, impresionat de Andrei Vlad, după penalty-ul apărat în FCSB – Universitatea Craiova

Andrei Vlad a fost integralist în cele trei partide disputate de către România U21 la Campionatul European de tineret și a avut prestații foarte bune între buturile echipei naționale. A revenit în țară și în primul meci oficial de după turneul final a apărat o lovitură de la 11 metri executată de către Alex Cicâldău, mijlocașul Universității Craiova care a reușit o dublă în tricoul primei reprezentative.

„Și eu am fost un contestatar al lui la început. Te mai înșeli. Am zis că trebuie să plece undeva unde să joace, să fie dat împrumut. Îl văd și la echipa națională. Are 21 de ani, a crescut fantastic copilul ăsta. Ușor-ușor trebuie să vină sus (n.r. la prima reprezentativă).

Îmi pare rău pentru Radu că nu joacă în Italia. Eu zic că stăm bine pe postul de portar. Uite, vine copilul ăsta. Mai e și Aioani de la Târgoviște, care nu greșește. Am referințe foarte bine despre Vlad, că e un băiat serios. Ăsta e un penalty apărat. Mingea se ducea în plasa laterală. Are forță bună. Trebuie să mai lucreze puțin la ieșirile pe centrări”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea, impresionat de Andrei Vlad: „A crescut fantastic copilul ăsta! Eu am fost un contestatar al lui” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă