Florin Prunea îl critică pe Răzvan Burleanu pentru modul în care l-a tratat pe Gică Hagi: „Dom’le, ăsta e contractul! Așa se face în lumea profesionistă” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 14

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a contactat pe Gică Hagi pentru a-i propune postul de selecționer. A fost o discuție de două ore, dar fără finalitate. Oficial, s-a invocat un conflict de interese, „Regele” fiind și acționar al celor de la Farul Constanța. Totuși, Florin Prunea, invitat la ProSport Live, crede că oferta federalilor a fost una de fațadă.

Burleanu i-ar fi propus lui Hagi o reconstrucție a naționalei, un proiect pe patru ani! Dar, la tratative nu a existat niciun contract.

FRF caută selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea, la finalul meciului cu Armenia. România a ratat barajul pentru CM 2022.

Florin Prunea îl critică pe Răzvan Burleanu pentru modul în care l-a tratat pe Gică Hagi: „Dom’le, ăsta e contractul! Așa se face în lumea profesionistă”

Ce au discutat Răzvan Burleanu și Gheorghe Hagi privind preluarea postului de selecționer al României de către „Rege”.

Deși, întrevederea nu a dus la instalarea celui care e și acționar al Farului pe banca tehnică a „tricolorilor”, un fost mare fotbalist, Dănuț Lupu, l-a criticat pe Hagi: „Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie?”.

„O treabă făcută neprofesionist. Când vrei să iei un antrenor, faci o ofertă scrisă. Dom’le, ăsta e contractul. În lumea profesionistă vii cu contractul, așa face orice federație serioasă. Eu cred că în timpul ăsta s-a întâmplat ceva…Nu are legătură cu vânzarea Farului, că actele se făceau repede, punea pe numele Marilenei (n.red. – soția lui Gică Hagi) sau al lui Gică Popescu și venea la națională. El a intrat peste tot la televiziuni și deodată…El nu s-a referit doar la jucători, ci la o echipă întreagă. Și aici cred că Gică s-a chibzuit, ce face cu echipa. El trebuie să o lămurească, sunt convins că o va face” a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

The post Florin Prunea îl critică pe Răzvan Burleanu pentru modul în care l-a tratat pe Gică Hagi: „Dom’le, ăsta e contractul! Așa se face în lumea profesionistă” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă