Florin Prunea îi cere explicații lui Gheorghe Hagi, după întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Să vină să lămurească! El a ieșit cel mai șifonat” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 15

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale de fotbal a României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre întâlnirea dintre Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Gheorghe Hagi, antrenorul de la Farul Constanța.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat și antrenorul nu mai are de când să își prelungească mandatul la prima reprezentativă, iar Federația Română de Fotbal are misiunea de a numi pe altcineva în fruntea băncii tehnice a primei reprezentative.

Recent, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi, însă antrenorul Farului a refuzat să preia funcția de selecționer, pe motiv că vrea să își continue proiectul de la Constanța.

Florin Prunea îi cere explicații lui Gheorghe Hagi, după întâlnirea cu Răzvan Burleanu

Florin Prunea este de părere că Gheorghe Hagi este dator cu niște explicații cu privire la întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Federației Române de Fotbal și refuzul de a prelua echipa națională a României.

„Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă pentru că el a ieșit cel mai șifonat și trebuie să vină cu explicații. Toată lumea l-a cerut și îl cere în continuare, e omul care poate reconstrui. El îi cunoaște pe copiii ăia și cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească, sunt convins că o va face”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Sunt multe nuanțe. Prima ar fi că s-au întâlnit profesionștii: unul al fotbalului, Gică Hagi, și celălalt un profesionist al politicii fotbalului, dacă vrei. Al lucrurilor care se petrec pe lângă terenul de fotbal.

A spus-o și Hagi după ce a refuzat, că e dorința lui, că echipa aceasta care a intrat în semifinale își va da puterea toată la Mondialul din America, asta spune Hagi în proiecția lui. Că generația aceasta se va împlini peste patru ani” – Marius Mitran, editorialist ProSport

The post Florin Prunea îi cere explicații lui Gheorghe Hagi, după întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Să vină să lămurească! El a ieșit cel mai șifonat” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă