Florin Prunea, explicații pentru despărțirea dintre Emmanuel Culio și CFR Cluj: „Este mai bine pentru toată lumea!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 19

Florin Prunea, fost portar și fost manager la Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre plecarea lui Juan Emmanuel Culio, mijlocașul argentinian în vârstă de 38 de ani, de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a rămas fără veteranul Emmanuel Culio, jucător care a decis să rămână în Argentina, alături de familie, soția lui având probleme de sănătate.

Argentinianul a plecat din Gruia în decembrie 2019 și a evoluat de atunci numai în țara natală până în septembrie 2021 când a revenit la CFR Cluj. Acum, după patru luni, Culio se desparte din nou de campioana României.

Florin Prunea, explicații pentru despărțirea dintre Emmanuel Culio și CFR Cluj

Florin Prunea se aștepta la această decizie și a explicat și de ce este o hotărâre bună pentru ambele părți.

„Este mai bine pentru toată lumea! Când a venit la CFR Cluj, Petrescu a început titular cu el. Nu mai putea! Se vedea din punct de vedere fizic, trăgea de el. Era momentul ca el să se despartă de CFR Cluj, dar vă rămâne în istoria clubului, la fel ca jucători precum Camora, Cadu. La cum îi știu pe cei de acolo, s-a făcut cu o strângere de mână și asta este extraordinar”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dan Petrescu, despre plecarea lui Culio

„Culio m-a anunțat că nu mai revine, din cauza problemelor cu familia, el a suferit foarte mult. M-a și mirat că a venit singur. De asta și plecase. Nu poate să stea departe de familie și acum a spus că a fost prea mult pentru el, nu mai poate să stea, ne dorește baftă și speră să ne îndeplinim obiectivele.

Asta sigur a fost greșeala mea când am zis, Culio nu o să mai vină la echipă. I-am zis dacă se gândește dacă vrea să fie antrenor, pentru că vrea să mai joace până în vară, cred că o să găsească o echipă în Argentina.

Dar îi va fi greu fără familie, trebuie să se gândească foarte bine ce vrea să facă. Eu l-aș primi cu brațele deschise” – Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

The post Florin Prunea, explicații pentru despărțirea dintre Emmanuel Culio și CFR Cluj: „Este mai bine pentru toată lumea!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă