Florin Prunea, dezvăluiri incendiare despre Dorin Șerdean: „I-am văzut când vorbeau de comisioane de 70.000 de euro!”

1 lună in urmă 1

Florin Prunea a pus tunurile pe Dorin Șerdean, după ce Dinamo a ajuns într-un haos de nedescris, iar falimentul pare tot mai aproape. Fostul conducător al „câinilor” a dezvăluit amănunte incredibile din „Ștefan cel Mare”, după ce a făcut referire la comisioanele pe care șefii le solicitau.

Fostul mare portar al lui Dinamo acuză jocurile de culise și spune despre Dorin Șerdean că „este o blasfemie” pentru clubul care a câștigat ultimul titlu în Liga 1 în urmă cu aproape 15 ani.

Dorin Șerdean ar fi avut promis un comision de 55.000 de euro de la Voluntari dacă accepta transferul lui Ahmed Bani la Voluntari. Conform surselor ProSport, inițial Voluntari i-a oferit doar 50.000 de euro, dar Șerdean a negociat și a cerut 55.000 de euro ca să accepte. Fanii „au luat foc” după ce au aflat ce a pus la cale conducătorul lui Dinamo, iar acum Șerdean n-a fost iertat nici de Prunea.

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre situația de la Dinamo: „I-am văzut când vorbeau de comisioane de 70.000 de euro!”

”Șerdean e o blasfemie pentru acest club. L-am văzut când se închidea în birou cu Bălănescu și cu Țălnar și vorbeau de comisioane, de 50 de mii de euro, de 70 de mii de euro! Chemați-l într-o emisiune și veți vedea cu cine aveți de a face. Chiar așa a ajuns clubul acesta? E cu geaca cu Dinamo pe piept, dar el nu ajungea acolo dacă nu avea ok de la toți. Se închidea în birou, ce secrete avea? Șerdean are probleme și de altă natură. Săpașu ăla nu vorbea prostii, a fost înăuntru cu ei. Dinamo era pe aparate, abia respira și ei se gândeau la comisioane în timp ce jucătorii și antrenorii erau neplătiți de luni de zile”, a tunat Florin Prunea, la Digi Sport.

The post Florin Prunea, dezvăluiri incendiare despre Dorin Șerdean: „I-am văzut când vorbeau de comisioane de 70.000 de euro!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă