Florin Prunea deplânge situația lui Alex Ioniță, suspendat pentru dopaj: „Așa de rău îmi pare de copilul ăsta!”. Ce spune despre viitorul fotbalistului | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 14

Florin Prunea, fostul mare portar al lui Dinamo și fost manager general în „Ștefan cel Mare”, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre situația lui Alex Ioniță (26 de ani), suspendat pentru dopaj.

Alex Ioniță este suspendat și nu se poate antrena alături de Astra Giurgiu, însă a apelat la Marius Niculae, fostul fotbalist al lui Dinamo. Cei doi s-au antrenat împreună în cadrul complexului sportiv din „Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea deplânge situația lui Alex Ioniță, suspendat pentru dopaj

„Așa rău îmi pare de copilul ăsta, de nu poți să îți dai seama! De toți trei… Eu nu știu cum au intrat băieții ăștia în vâltoarea asta. Chiar nu pot să înțeleg! E un băiat serios și sunt convins că va reveni, dar uite că este o perioadă în care el putea să facă pasul spre… Dar uite că îl are pe Marius Niculae…

Orice club are în contract lucrurile astea, nu ai voie să iei medicamente fără acceptul medicului tău. Clubul nu are nicio vină.

Eu cred că poate să revină și nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Florin Prunea deplânge situația lui Alex Ioniță, suspendat pentru dopaj: „Așa de rău îmi pare de copilul ăsta!”. Ce spune despre viitorul fotbalistului | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă