Florin Prunea: „Cortacero vrea să vândă Dinamo! Terminați, lăsați-mă în pace!”

1 lună in urmă 16

„Cred că Pablo Cortacero vrea să vândă clubul, dar nu știu cui. El a făcut un lot bun de jucători, de play-off, din care acum nu mai rămâne mare lucru. Dacă avea rezultate, numai din drepturile TV încasa o sumă mare. A dat de înțeles că după 6 luni vrea să vândă. A venit aici ca să preia ceva nu pe foarte mulți bani, iar după jumătate de an să vândă și să ia și el un milion sau două. Ăsta se cheamă un patron-țepar! Cărțile nu i-au ieșit, pentru că nu fost rezultate”, a declarat Prunea în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Florin Prunea: „Bani, peste Man și Moruțan!”

Prunea a comentat și scandalul recent care l-a avut în centru pe puștiul Ahmed Bani.

CONTEXT: Ultrașii din PCH au intrat în posesia contractului pe care Dorin Șerdean a vrut să-l înregistreze la Federație. Oficialul „câinilor” ar fi încercat să-l trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari. Gratis, fără nicio sumă de transfer!;Dorin Șerdean are altă variantă: „Ce să comentez? E noaptea minții! Nu-i logic că am drept de semnătură? Să se intereseze la LPF și FRF! Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo!”.

„A fost o mizerie. Îl cunosc bine pe Bani. Trebuie să joace titular. E unul dintre cei mai buni jucători. Trebuie să muncească, să pună masa musculară. E peste Moruțan și Dennis Man! E bine că DDB l-a oprit. Dar nu uitați cine e la Voluntari și cu cine s-a încercat să se facă așa ceva (n.r. - Bogdan Bălănescu). Și tatăl fotbalistului este o persoană deosebită, un dinamovist. Bani merită o șansă în plus. La categoria lui de vârstă, nu cred că există un așa jucător în România ca el”, a mai declarat Florin Prunea.

Ahmed Bani

„Dorin Șerdean la Dinamo, o blasfemie!”

Ulterior, Prunea l-a atacat dur pe președintele executiv al roș-albilor, Dorin Șerdean: „Șerdean e o blasfemie pentru clubul ăsta, terminați, lăsați-mă în pace! Dacă omul ăsta a ajuns președinte la Dinamo, e o blasfemie! Chemați-l într-o emisiune și vedeți cine e. Chiar așa a ajuns clubul ăsta? Am văzut că are și alte probleme, de altă natură. Îi place să se îmbrace cu hainele de acolo, are mereu geaca lui Dinamo pe el. Nu credeam că Dinamo poate să aibă un astfel de președinte executiv. El nu ajungea acolo dacă nu avea o pilă la toată lumea, să fim serioși. Dinamo era pusă la aparate, iar băieții ăștia din zona Alba-Iulia se gândeau la comisioane. Șerdean poate fi vreodată președinte executiv la Dinamo București?!”.

Șerdean alături de Cortacero

AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB anunță parteneriate istorice pentru Dinamo, în valoare de 800.000 de euro/an: „Sunt două multinaționale din domeniul auto și financiar”2021, anul Apocalipsei la Dinamo? Răzvan Lucescu e categoric: „Se duce naibii fotbalul dacă dispare”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. NU a mai suportat, decizie ȘOC
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă