Florin Prunea continuă „războiul” cu Mircea Rednic: „Nu mai e un antrenor de un anumit nivel”. Ce îi lipsește antrenorului lui Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 18

Florin Prunea a vorbit din nou, la ProSport Live, despre Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, continuând conflictul cu acesta.

În ultima vreme, între Florin Prunea și Mircea Rednic a reizbucnit războiul.

Antrenorul lui Dinamo este acuzat de fostul mare portar că Luana Rednic, agent de jucători, a luat comisioane uriașe de pe urma transferurilor efectuate de echipele la care a antrenat tatăl său, fapt infirmat vehement de Mircea Rednic.

Florin Prunea continuă „războiul” cu Mircea Rednic: „Nu mai e un antrenor de un anumit nivel”. Ce îi lipsește antrenorului lui Dinamo

Între timp s-au lansat cuvinte dure, Florin Prunea fiind făcut chiar „papagal” de către tehnicianul din „Ștefan cel Mare”.

Acum, Florin Prunea afirmă că Mircea Rednic nu are stofă de antrenor la Dinamo, echipa alb-roșie având nevoie de un alt tipar de tehnician.

„Nu-l atac pe Rednic, asta e realitatea. Nu mai e un antrenor de un anumit nivel. Îl văd după meci cum cade pe spate, se ia de jucători…

Dinamo are nevoie în acest moment de unitate și această unitate trebuie să plece de la antrenor”, a transmis Florin Prunea la ProSport Live.

Ultimele 3 echipe ale lui Rednic: Viitorul, Poli Iași și Dinamo. A avut 43 de jocuri și a câștigat doar 7 meciuri. La Viitorul a avut 9 înfrângeri, 9 egaluri și două egaluri.

The post Florin Prunea continuă „războiul” cu Mircea Rednic: „Nu mai e un antrenor de un anumit nivel”. Ce îi lipsește antrenorului lui Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă