Florin Prunea, atac violent după un nou eșec al lui Dinamo: „Ceva e în neregulă! Părintele Mario, săracul de el…” Anunță dezastrul pentru echipa lui Mulțescu

3 săptămâni in urmă 1

Florin Prunea este convins că Dinamo va avea mari dificultăți în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Fostul președinte din Ștefan cel Mare nu îl iartă pe Mario Nicolae, pe care îl consideră vinovat pentru lipsa jucătorilor valoroși din vestiar.

Dinamo pierde la Iași, 0-1 cu Poli, iar Gigi Mulțescu a ratat prima partidă din noul mandat pe banca echipei. Antrenorul a dat vina pe jucători, despre care spune că au greșit ca în curtea școlii.

Dinamo are 27 de puncte din 28 de etape și este pe locul 14. Pentru alb-roșii urmează partidele cu CFR Cluj și cu Academica Clinceni, ultimele din sezonul regular.

Florin Prunea, atac violent după un nou eșec al lui Dinamo: „Ceva e în neregulă! Părintele Mario, săracul de el…”

„Te uiți pe bancă și numai jucători de Liga 3, refuzați. Și ce jucători au fost aduși… băiatul ăsta… reacția lui Achim a fost o declarație corectă. Cam asta se întâmplă în acest moment.

Îl văd pe băiatul ăsta, părintele Mario, săracul de el. Faceți ceva că e ceva în neregulă, Dinamo nu a jucat așa în toată istoria ei. Dinamo dacă ține lotul ăsta, e în pericol de retrogradare”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Vlad Achim, dezvăluiri șocante: „Este o indisciplină incredibilă! Așa nu se mai poate!”

Vlad Achim a avut o reacție incredibilă după meci. Mijlocașul a vorbit despre indisciplina din teren. „Este poate cea mai dezamăgitoare înfrângere de până acum”, a reacționat jucătorul.

„Poate cea mai dezamăgitoare înfrângere de până acum. În seara asta obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îndeplinim și acest obiectiv.

Este o indisciplină în teren ce nu am întâlnit niciodată! Am fost la o echipă aflată în faliment, dar așa indisciplină eu nu am întâlnit.

Domnul Mulțescu a încercat să găsească un sistem de joc, în care să creeze superioritate în zona de mijloc. Ne-au dat gol și nu am mai reușit să producem mai nimic.

Indisciplina din teren întrece orice limită. Așa ceva nu se poate. Orice echipă te poate învinge, dar la fel de bine poți să învingi orice echipă. Ei au un moral slab, dar noi dacă nu ne revenim, nu putem să batem pe nimeni”, a declarat Vlad Achim după meci.

Poli Iași – Dinamo 1-0. ECHIPELE DE START:

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Passaglia – Almada Soares, Vanzo, M. Stan – Djuranovic
REZERVE: Axinte, Calcan, Gaitan, Cabral, Alvarez, F. Cristea, Acosta, Flores, Cană
ANTRENOR: Nicolo Napoli

DINAMO: Eșanu – R. Grigore, Puljic, Ehmann – Sorescu, P. Anton, V. Achim, A. Radu – Fabbrini – Blejdea, Moldoveanu
REZERVE: Kongshavn, G. Crețu, Nepomuceno, Mihaiu, Morsay, Stan, Bani, Stere, Bordușanu
ANTRENOR: Gheorghe Mulțescu

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Viorel Flueran, Adrian Popescu, Valentin Dumitru

The post Florin Prunea, atac violent după un nou eșec al lui Dinamo: „Ceva e în neregulă! Părintele Mario, săracul de el…” Anunță dezastrul pentru echipa lui Mulțescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă